Επικαιρότητα:

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Σοκάρουν οι εικόνες του σπιτιού του- Διαλύθηκε από την έκρηξη στη Συγγρού

27 Ιαν. 2022 - 14:24 | Show Biz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Σοκάρουν οι εικόνες του σπιτιού του- Διαλύθηκε από την έκρηξη στη Συγγρού

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στο κέντρο της Αθήνας από την τρομακτική έκρηξη που σημειώθηκε σε κτίριο της Λεωφόρου Συγγρού, που άφησε πίσω της συντρίμμια και έναν σοβαρά τραυματία. Το ωστικό κύμα της έκρηξης ήταν τόσο μεγάλο που έφτασε σε απόσταση 200 μέτρων, προκαλώντας ζημιές σε τζάμια κτιρίων, αυτοκίνητα αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό ενός 78χρονου. 

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για το τι προκάλεσε την έκρηξη, έχοντας ωστόσο αποκλείσει σε πρώτη φάση το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, μένουν ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία, όπου έγινε το συμβάν. Η Λίνα Πρίντζου, με ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, ανέφερε πως «ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσαμε να μην ζούμε».

Παράλληλα, ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Ο κουρέας της Σεβίλλης» δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, που δείχνουν τις ζημιές που έπαθε το σπίτι τους από το ωστικό κύμα της έκρηξης. «Το πρωινό μας ξύπνημα από το ωστικό κύμα της έκρηξης» έγραψε πάνω στο πρώτο στιγμιότυπο, ενώ στο δεύτερο σημείωσε: «Χωρίς φίλτρο, αλλά αντικατοπτρίζει το σοκ και τη ζάλη μετά την έκρηξη».