Σωτήρης Τσαφούλιας: Θέλω να ανασκευάσω αυτό που είπα, ήταν πάνω στην ένταση και την ταχύτητα

28 Ιαν. 2022 - 17:18 | Show Biz
Σωτήρης Τσαφούλιας: Θέλω να ανασκευάσω αυτό που είπα, ήταν πάνω στην ένταση και την ταχύτητα

Καλεσμένος στο Dot αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκε ο Σωτήρης Τσαφούλιας προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

 Στο αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το zappIT, ο δημοφιλής δημιουργός αναφέρεται στην παρέμβαση που πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν στο πρωινό του ΑΝΤ1. και συζητήθηκε εντόνως. Θέλησε, μάλιστα, να ανασκευάσει ένα συγκεκριμένο της σημείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα βγει να πω αυτό που νιώθω και για τους λόγους που είπα. Επειδή ο κόσμος αγκάλιασε πολύ αυτή την θέση, τώρα στις συνεντεύξεις δέχομαι την ίδια ερώτηση. Αν δηλαδή νιώθω την ανάγκη να ανασκευάσω κάτι που είπα, γιατί τότε δεν τόλμησε κανείς αν μου την κάνει την ερώτηση αυτή».

«Περιμένω να καταλαγιάσει λίγο το θέμα και θέλω να εξηγήσει κάτι που είπα το οποίο είπα πάνω στη ρύμη του λόγου μου αλλά δεν ήταν αυτό που με ρωτούσαν».

«Αυτό που θέλω να ανασκευάσω λοιπόν, επειδή πολλοί άνθρωποι μπορεί να το πήραν λάθος και είναι ένας τομέας που τους ανθρώπους του τους λατρεύω, γιατί δεν μπορώ να υπάρξω χωρίς αυτούς, είναι για τους οπερατέρ. Είπα μια φράση ότι ο κσηνοθέτης που τραυματίζει ψυχικά τον ηθοποιό του, «δεν είναι σκηνοθέτης αλλά είναι οπερατέρ». Όταν το είπα αυτό δεν είχα στο μυαλό μου τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες, γιατί χωρίς αυτούς εγώ δεν υπάρχει. Ήταν πάνω στην ένταση και την ταχύτητα του λόγου» συμπλήρωσε ο γνωστός δημιουργός.

  Ολόκληρη η συνέντευξη θα παρουσιαστεί στο Dot του ΣΚΑϊ αυτό το Σαββατοκύριακο.

zappit