Ηλίας Καμπακάκης: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό

12 Φεβ. 2022 - 13:30 | Show Biz
Ηλίας Καμπακάκης: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό

Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αμαλία Τουράνη, πρώην σύζυγος του Ηλία Καμπακάκη, καταγγέλλει ότι ο τραγουδιστής την ξυλοκόπησε ενώ ήταν έγκυος στην κόρη τους.
Μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε στα social media αναφέρει τη γενικότερη στάση του Ηλία Καμπακάκη απέναντι στην κόρη τους.

Μάλιστα, κάνει λόγο πως ο Ηλίας Καμπακάκης πριν από δύο χρόνια, βρήκε άλλη γυναίκα και ακύρωσε το ταξίδι, που είχαν οργανώσει με προορισμό την Αμερική, προκειμένου να υποβληθεί η κόρη τους σε χειρουργείο εξαιτίας προβλήματος υγείας που έχει.

Όπως αναφέρει «παράτησε το παιδί του, με δικαιολογία τα live του», ενώ δεν δέχτηκε στιγμή να μιλήσει στο τηλέφωνο ούτε με την ίδια, αλλά ούτε και με την κόρη τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο δικηγόρος του τραγουδιστή Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος, παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή.

«Αναφορικά με την υποτιθέμενη κακοποίηση, αν διαβάσετε την ανακοίνωση της ίδιας της καταγγέλλουσας λέει ότι για αυτό το ζήτημα είχε υποβληθεί μια έγκληση – μήνυση το 2011 αλλά δεν αναφέρει πουθενά ποια ήταν η κατάληξη της έγκλησης. Ο κ. Καμπακάκης αθωώθηκε».

Ο κ. Βαρτζόπουλος χαρακτήρισε «ανυπόστατο και ψευδές» ότι ο τραγουδιστής δεν καταβάλει τη διατροφή, «παρά το γεγονός από το 2019 είχε λήξει, την καταβάλει κανονικά».

«Αυτό το κάνει γιατί το μόνο μέλημά του είναι το παιδί του, το υπεραγαπάει και όλοι όσοι τον γνωρίζουν το επιβεβαιώνουν».

Σε ερώτηση γιατί το θέμα επανέρχεται τώρα στην επικαιρότητα, ο συνήγορος του τραγουδιστή ανέφερε ότι με την αλλαγή του νόμου για τη συνεπιμέλεια, η μητέρα κατέθεσε εκ νέου ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού.

«Ο Ηλίας Καμπακάκης επιδιώκει μετ’ επιτάσεως να βρεθεί εξωδικαστική λύση για την επικοινωνία του με το παιδί. Δεν το βλέπει γιατί δεν τον αφήνουν να το δει», λέει ο δικηγόρος.

Τα ποστ της κ. Τουράνη:

megatv