Επικαιρότητα:

Σασμός: Ο Μύρωνας κοντά στην εξιχνίαση του φόνου του Στεφανή – τι θα γίνει με την Άσπα

08 Μαρ. 2022 - 13:13 | Show Biz
Σασμός: Ο Μύρωνας κοντά στην εξιχνίαση του φόνου του Στεφανή – τι θα γίνει με την Άσπα

Καλεσμένοι στη σημερινή εκπομπή της Super Κατερίνας με την  Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκαν η Βέρα Μακρομαρίδου και ο  Δημήτρης Μαμιός. 

Πρόκειται για ττην Άσπα και τον Μύρωνα, από την σειρά ο Σασμός

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν και για τις εξελίξεις στη σειρά
Ο μεν Μύρωνας θα πάρει μετάθεση για τη Σητεία -στη θέσης του θα βρεθεί ο Γεράσιμος Χριστογιάννης (Αργύρης Πανταζάρας)- ενώ η Άσπα, παρακινημένη και από τον φόβο ότι ο Κώστας μπορεί να βρεθεί εκτός φυλακής, θα ταξιδέψει μαζί με την Αργυρώ στα Γιάννενα, φίλη και φρουρός της αγαπημένης της ξαδέλφης.

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς που έδειχναν την ηθοποιό μαζί με τη συνάδελφό της Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη στα Ιωάννινα απογοήτευσαν τους τηλεθεατές της σειράς που πρόβλεψαν χωρισμό για το ζευγάρι

 Όμως η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Δημήτρης Μαμιός άφησαν παράθυρο αισιοδοξίας. «Στη Σητεία πάω, δεν πάω και στο Λος Άντζελες» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος μαρτύρησε πως ο Μύρωνας, παρά τη μετάθεσή του, θα συνεχίσει να ασχολείται με τον φόνο του Στεφανή και μάλιστα θα ανακαλύψει άλλο ένα στοιχείο που θα τον φέρει πιο κοντά στην αποκάλυψη του δράστη.

Όσο για την Άσπα, η αποκάλυψη της Αργυρώς ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον Αστέρη, θα τη σοκάρει και θα την προβληματίσει την ώρα που η ίδια προσπαθεί να ορθοποδήσει και να αρχίσει μια νέα ζωή μακριά από τον Κώστα.

 «Η Άσπα δεν μετανιώνει που κατήγγειλε τον Κώστα» είπε η ηθοποιός, η οποία πρόσθεσε πως η ηρωίδα δεν μετανοεί που έστειλε τον σύζυγό της φυλακή. Αντιθέτως, ανησυχεί ότι θα μπορούσε να με κάποιον τρόπο να βγει και να ξαναβρεθεί στο δρόμο της.

Και πρόσθεσε πως την εντυπωσίασε ότι δέχτηκε πολλά μηνύματα στα social, κυρίως από γυναίκες, που την παροτρύνουν να επιστρέψει στον Κώστα και να μην διαλύσει το σπίτι της.