Επικαιρότητα:

Η Κατερίνα Καραβάτου σε σκληρή αυτοκριτική – Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα κάναμε αυτά

12 Μαρ. 2022 - 19:14 | Show Biz
Η Κατερίνα Καραβάτου σε σκληρή αυτοκριτική – Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα κάναμε αυτά

«Φωτιές» άναψε η δήλωση της Ιωάννας Πηλιχού για τον Γιώργο Λιάγκα, ότι ο παρουσιαστής στην εκπομπή του κορόιδεψε την παρενόχληση που η ίδια εξομολογήθηκε.
Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πριν χρόνια έδωσα συνέντευξη που είπα για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστην από γιατρό στα 19 μου. Ήρθε έτσι η κουβέντα και το ανέφερα. Την επόμενη ημέρα είδα τον κ. Λιάγκα να κοροϊδεύει στην εκπομπή του όλο το περιστατικό, γιατί με κυνήγησε ο γιατρός και το έσκασα, και ένιωσα τόσο άσχημα και σκέφτηκα “τι ήθελα και μίλησα, για ποιον λόγο το έκανα αυτό στον εαυτό μου; Για να κάθονται να με περιπαίζουν;”. Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή».

Σχετικά με αυτή τη δήλωσε ο παρουσιαστής εξήγησε:«Ήταν μία άλλη εποχή. Όλοι κι εγώ λέγαμε άλλα πράγματα, τα αντιμετωπίζαμε διαφορετικά. Μη βγάλουμε τώρα τι λέγαμε πριν από 10 χρόνια κι αρχίσουμε να πυροβολούμε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι ηλίθιο που γίνεται… Έλα τώρα. Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται να ανασύρουμε όλοι, όλοι έχουμε κάνει λάθος παρεμβάσεις και τοποθετήσεις στο παρελθόν σε μία άλλη εποχή που ήταν διαφορετικές οι αισθήσεις. Έχουν αλλάξει οι εποχές ορθώς, αλλά τώρα αν ανασύρουμε τι λέγαμε όλοι πριν 10 χρόνια και το βάλουμε στο σήμερα, τότε μπορεί να πυροβολήσουμε την ουρά μας».

Την υπόθεση σχολίασαν οι παρουσιαστές του «Τι Λες Τώρα!», οι οποίοι μίλησαν για τα παρελθοντικά τους λάθη, αλλά και την εξέλιξη και την ευαισθητοποίηση που έχει δείξει ο χώρος της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η τηλεόραση, που είναι ο καθρέφτης της ζωής, εξελίσσεται όπως η ζωή. Δεν υπάρχει κανένας που να έχει κάνει ψυχαγωγία που να μην έχει σχολιάσει με πολύ λάθος τρόπο αυτά που είχε πει τότε», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Δεν μ’ αρέσει πια σαν Μαρία να ασχολούμαι με τα ρούχα που φοράει ο χ και ο ψ», είπε η Μαρία Ηλιάκη, με την Κατερίνα Καραβάτου να συμπληρώνει:

«Ο τρόπος που μιλούσαμε παλιά, δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάναμε τέτοια πράγματα. Στο λέω με κάθε ειλικρίνεια. Είναι πολύ καλό που έχουμε εξελιχθεί».

«Η καφρίλα είναι δεδομένο ότι δεν έχει θέση στην τηλεόραση. Παρ’ όλα αυτά δεν σταματούν κάποιοι να παίζουν ρόλους. Έχω δει ανθρώπους politically correct στην τηλεόραση και σε άλλο μέσο, που έχουν ιδιαίτερη επιτυχία, όχι να είναι κάφροι, αλλά να ντρέπομαι να τους ακούω. Βοηθάει η τηλεόραση, οι νόμοι, το ΕΣΡ, οι διευθυντές των σταθμών που κρατούν τα χαλινάρια. Όμως η κοινωνία δεν έχει πάει τόσο μπροστά όσο έχει πάει η τηλεόραση», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Δεν μπορούμε να πάρουμε πίσω όσα έχουμε πει. Πολλοί από εμάς έχουμε κάνει πράγματα που είναι σοβαρά και είμαι η πρώτη που θα το παραδεχτώ. Μία συγγνώμη θα ήταν αυτό που έπρεπε», κατέληξε η Κατερίνα Καραβάτου.