Επικαιρότητα:

 Ηράκλειο: Περιπέτεια υγείας για τον Βασίλη Καρρά – Νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο

27 Μαρ. 2022 - 09:21 | Show Biz
 Ηράκλειο: Περιπέτεια υγείας για τον Βασίλη Καρρά – Νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Καρράς αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την διάρκεια της χθεσινής του εμφάνισης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο 

Σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 26 Μαρτίου 2022, στα πλαίσια της περιοδείας του,  ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Καρράς μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Ο Βασίλης Καρράς βγήκε στην σκηνή όμως κατά την διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύτηκε σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου

Ο Βασίλης Καρράς έκανε μία live εμφάνιση στο Ηράκλειο Κρήτης και σύμφωνα με πληροφορίες, ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στομάχι.

Ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε την εμφάνισή του κι έπειτα πήγε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου, με τους γιατρούς να κρίνουν πως θα έπρεπε να νοσηλευτεί και του έγινε εξονυχιστικός έλεγχος.

Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά είναι καλή και βγήκε από το νοσοκομείο και πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται καθ’ οδόν προς Θεσσαλονίκη.