Φώτης Σπύρος: Ολα αυτά, τον οδήγησε να αυτοκτονήσει. Θα μου πεις τώρα ότι φταίει ο Φιλιππίδης;

30 Απρ. 2022 - 11:08 | Show Biz
Φώτης Σπύρος: Ολα αυτά, τον οδήγησε να αυτοκτονήσει. Θα μου πεις τώρα ότι φταίει ο Φιλιππίδης;

O Φώτης Σπύρος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και την Πέννυ Καβέτσου και μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας για την αυτοκτονία του συναδέλφου και φίλου του, Δημήτρη Βογιατζή.

 «Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους κι ελπίζω να πάρουν κι όλες οι άλλες οι υποθέσεις το δικό τους δρόμο και όχι μόνο αυτό. Υπάρχουν πράγματα στις υποθέσεις του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη, τα οποία δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα, δεν τα ξέρουν όλοι»

«Υπάρχει μια καταγγελία στο ΣΕΗ σε σχέση με την αυτοκτονία ενός ηθοποιού. Όταν βγήκαν αυτές οι υποθέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη και όλα αυτά, ήταν μια πολύ άσχημη συμπεριφορά του Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια μιας παράστασης. Ήταν στην παράσταση, λιποθυμάει ένας θεατής, πάει ο Πέτρος να δει τι γίνεται και λέει στους άλλους “μπείτε όλοι μέσα”. Και ο Δημήτρης έβγαλε το κεφάλι του να δει τι συμβαίνει από το σκηνικό. Τον ξεφτίλισε μπροστά στους θεατές. Τον ξεφτίλισε, τον ξεφτίλισε όμως.

Του φώναξε πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή και την επόμενη μέρα απολύθηκε. Αυτό, ότι φέρθηκε στον Δημήτρη έτσι και την άλλη μέρα έχασε τη δουλειά του, με όλα τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε ο Δημήτρης και όλα αυτά, τον οδήγησε μετά από δύο μήνες και κάτι να αυτοκτονήσει στο Βόλο. Θα μου πεις τώρα ότι φταίει ο Φιλιππίδης;

Δεν ξέρω… Αλλά υπάρχει μια καταγγελία από 19 ανθρώπους. Όλοι αυτοί που παίζανε, έχουν καταθέσει γι’ αυτό το πράγμα».

 «Ο Δημήτρης, μετά από αυτό το περιστατικό ήταν πολύ χάλια, μου έλεγε ότι δεν έφταιγε. Είναι σαν ο άλλος να είναι στο γκρεμό και να του δώσεις κλωτσιά. Μη βρούμε τώρα τον Φιλιππίδη και του τα ρίχνουμε όλα επειδή ο άλλος ήταν ότι ήταν και είχε τα δικά του θέματα και φταίει ο Φιλιππίδης… Έτσι; Ωστόσο, όμως, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά, τη συμπεριφορά των ανθρώπων προς τους ανθρώπους. Ο Δημήτρης δεν μπόρεσε να ξαναβρεί δουλειά, είχε τρομερά οικονομικά προβλήματα»