Τι απαντά ο γνωστός σκηνοθέτης στις κατηγορίες της Έλενας Αθανασοπούλου

07 Μαίου 2022 - 11:58 | Show Biz
Τι απαντά ο γνωστός σκηνοθέτης στις κατηγορίες της Έλενας Αθανασοπούλου

Ο σκηνοθέτης απαντά στις κατηγορίες της ηθοποιού, Έλενας Αθανασοπούλου, μέσω μιας μακροσκελής ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Όπως ο ίδιος γράφει, μεταξύ άλλων, η γυναίκα με την οποία είχε μια περιστασιακή σχέση, 10-12 χρόνια πριν, τον απειλεί μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών στα social media, πως θα τον καταγγείλει για βιασμό.

«Βλέποντας τις σχετικές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα διαπίστωσα ότι εμπλούτιζε συνεχώς την «καταγγελία» της, με προσωπικά, κωμικά και δήθεν χιουμοριστικά βιντεάκια, «φωτογραφίζοντας» συνεχώς εμένα» αναφέρει ο σκηνοθέτης.

Στη συνέχεια, όπως λέει αποφάσισε να δώσει ο ίδιος «τόπο στην οργή», αρνούμενος να πιστέψει πως τέτοια ψεύδη θα αποκτούσαν επίσημη υπόσταση.

Ο σκηνοθέτης επισημαίνει πως οι αρχές και το ήθος του είναι γνωστές σε όλους τους συνεργάτες του, ωστόσο ο ίδιος κρίνει πως δεν αρκούν οι μαρτυρίες των φίλων του.

«Δεν πρόκειται να αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή…Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω την προστασία της Δικαιοσύνης στην οποία άμεσα προσφεύγω» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του αποκαλύπτει την απόφασή του να παραιτηθεί από τη σειρά  την οποία σκηνοθετεί, προκειμένου να μη φέρει σε δύσκολη θέση το κανάλι και τους συνεργάτες του.