Επικαιρότητα:

Δέσποινα Βανδή: Λαμπερή πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη με το Βασίλη Μπισμπίκη στο πλευρό της!

07 Μαίου 2022 - 12:27 | Show Biz
Δέσποινα Βανδή: Λαμπερή πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη με το Βασίλη Μπισμπίκη στο πλευρό της!

Πρεμιέρα εχτές στο Barbarella Live Party στη Θεσσαλονίκη, για τη Δέσποινα Βανδή και το Λευτέρη Πανταζή, και η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!», ήταν εκεί!
Στο πλευρό της δημοφιλούς τραγουδίστριας στη λαμπερή πρεμιέρα βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος χόρεψε με τις επιτυχίες της αγαπημένης του!

«Νιώθω πολύ όμορφα που είμαι στη Θεσσαλονίκη. Έρχομαι σε πολύ όμορφη περίοδο. Μακάρι να είχα παραπάνω μέρες και να καθόμουν. Δεν κοιμάμαι πολύ το τελευταίο διάστημα λόγω του Chart Show και των ζωντανών εμφανίσεων, αλλά δεν πειράζει», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Απαντώντας στις αλλαγές που έχει κάνει και στη θετική «αύρα» που αποπνέει το τελευταίο διάστημα, η ίδια είπε «Πάντα ήμουν επικοινωνιακή, αλλά λόγω τηλεόρασης το τελευταίο διάστημα εκτίθεμαι περισσότερο. Είμαι καλά».

Σχετικά με το αν σκέφτεται να προχωρήσει σε δεύτερο γάμο με το Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή είπε ότι «Ούτε στον πρώτο γάμο μου, ούτε τώρα έχω ανάγκη να προκαλέσω τα media. Είμαι πολύ καλά και αυτό με νοιάζει. Είμαι ευτυχισμένη».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η κόρη της, Μελίνα, αποφάσισε να σπουδάσει στο εξωτερικό, η ίδια είπε ότι «Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρά της. το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της. Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται. Θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, θα πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο».

«Και εγώ από το Instagram έμαθα ότι ο δίσκος μου “Γεια” θα γίνει μιούζικαλ, δεν έχω ιδέα», είπε κλείνοντας η Δέσποινα Βανδή.