Λεωνίδας Κακούρης: Ως ρόλο τον Δούκα Σεβαστό τον αγάπησα πάρα πολύ - Το οριστικό τέλος στις Άγριες Μέλισσες

11 Μαίου 2022 - 18:36 | Show Biz
Λεωνίδας Κακούρης: Ως ρόλο τον Δούκα Σεβαστό τον αγάπησα πάρα πολύ - Το οριστικό τέλος στις Άγριες Μέλισσες

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου ο Λεωνίδας Κακούρης ο οποίος έκανε εμφάνιση –έκπληξη στο «The 2Night Show» λίγο πριν από το οριστικό τέλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο γνωστός ταλαντούχος ηθοποιός, μίλησε στον οικοδεσπότη τόσο για το σίριαλ που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό όσο και για τον Δούκα Σεβαστό και πόσο πολύ τον αγάπησε ως ρόλο. 

«Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση τώρα που τελειώνουν οι "Άγριες Μέλισσες"»

 Οι «Άγριες Μέλισσες» φτάνουν στο τέλος τους μετά από τρία χρόνια, και όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, η σειρά θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

«Τα γυρίσματα τελειώνουν κοντά στις αρχές Ιουνίου, τώρα έχουμε αρχίσει να το συνειδητοποιούμε ότι τελειώνει όλο αυτό. Φυσικά όλοι σε αυτές τις δουλειές ζούμε "μικρούς θανάτους". Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση, και φυσικά άξιζε τον κόπο, την κούραση, την προσπάθεια. Ήταν κάτι πάρα πολύ ωραίο, θα το κουβαλάω πάντα με πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης. 

«Αγάπησα τον Δούκα Σεβαστό ως ρόλο, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να τον προσεγγίσω»
 Μιλώντας για τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού, ο ηθοποιός μίλησε με σεβασμό: «Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα το συνέχιζα, γιατί έχει να κάνει και με το υπόλοιπο σενάριο. Παρόλα αυτά θα ήθελα για τον Δούκα να περάσει από τη ζωή και να καταλάβει τα απότοκα των πράξεών του, τι πόνο προκάλεσε και πήρε, να το καταλάβει στο τέλος. Ο Δούκας είχε χτίσει ένα δικό του κώδικα τιμής, πολύ συγκεκριμένο, όπου ήταν δικαστής κι άρχων αυτός. Οπότε τα έκανε όλα σωστά. Γιατί η κοινωνία είναι άδικη και πρέπει να είσαι σκληρός για να μπορέσεις να επιβιώσεις και μπλα μπλα μπλα. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι κακός γιατί είναι… κακός.

Τι θα πει είναι κακός; Εκτός αν έχει κάτι. Κάτι ψυχασθενικό. Κάτι που τον οδηγεί σε εξάρσεις βίας, θυμού. Ως ρόλο τον Δούκα Σεβαστό τον αγάπησα πάρα πολύ. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να τον προσεγγίσω. Στην αρχή, μέχρι να καταλάβω και να αποδεχτώ όλο αυτό του έχει γίνει, μου κάθισε λίγο δύσκολο. Αλλά από τη στιγμή που κατάλαβα ότι είναι ένας ήρωας, ένας χαρακτήρας με πάρα πολύ ψωμί, που έχει όγκο από κάτω να ψάξεις να βρεις στοιχεία, κι όλα αυτά έρχονταν με τη σωστή δοσολογία στα σενάρια, τον αγάπησα».