Επικαιρότητα:

Αλέξης Κούγιας: Αντιδράσεις από την αναφορά στον Μάνο Χατζιδάκι στη δίκη Λιγνάδη. Όχι κύριε Κούγια!

13 Μαίου 2022 - 08:08 | Show Biz
Αλέξης Κούγιας: Αντιδράσεις από την αναφορά στον Μάνο Χατζιδάκι στη δίκη Λιγνάδη. Όχι κύριε Κούγια!

Έκρυψε ποτέ ο μεγαλύτερος Έλληνας συνθέτης Μάνος Χατζιδάκις ότι η παρέα του ήταν παιδιά 15, 16, 17, 18 χρόνων;. Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκωθεί από την ερώτηση που έκανε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, κατά τη διάρκεια της δίκης.

Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για σπίλωση της προσωπικότητας του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη ενώ ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, απάντησε στον γνωστό δικηγόρο μέσα από το facebook.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αντέδρασε έντονα στην αναφορά του ονόματος του Μάνου Χατζιδάκι από τον Αλέξη Κούγια.

Όχι κύριε Κούγια! Οι απρέπειες σας και οι αήθεις συνειρμοί σας για έναν σπουδαίο άνθρωπο που δόξασε και δοξάζει ακόμα ,ενώ δεν ζει , διεθνώς την Ελλάδα μας δεν θα περάσουν απαρατήρητα! Είναι προσβολή νεκρού αυτά που είπατε μέσα στο δικαστήριο! Ναι ο αιώνιος έφηβος Μάνος, έκανε παρέα και με νεότερους γιατί αντλούσε έμπνευση από αυτούς και τους φερόταν σαν πατέρας προς παιδί! Ήμασταν τόσοι άνθρωποι κοντά του και ξέρουμε! Σαν σμάρι μαζευόμασταν και τον ακούγαμε γιατί θαυμάζαμε τον λόγο, το έργο του και την μουσική του! Ως εδώ λοιπόν! Δεν θα επιτρέψουμε άλλη λάσπη στην ζωή μας! Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να δουλέψουμε πλάι του νοιώθουμε βαθιά προσβολή! Ανακαλέστε! Είναι θλιβερό αυτό που κάνετε! έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας

.