Γιώργος Καπουτζίδης: Άμα αναλύουμε πολύ αυτά που λέμε, χάνουν και την αξία τους

16 Μαίου 2022 - 06:11 | Show Biz
Γιώργος Καπουτζίδης: Άμα αναλύουμε πολύ αυτά που λέμε, χάνουν και την αξία τους

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!
Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα βρέθηκε στο αεροδρόμιο, όπου συνάντησε την ελληνική αποστολή της Eurovision.

H Αμάντα Γεωργιάδη δήλωσε πως νιώθει καλά και είναι υπερήφανη και ελπίζει να νιώθουν έτσι και όλοι οι Έλληνες.

Η Ανδρομάχη που εκπροσώπησε την Κύπρο, χωρίς ωστόσο να πάρει το εισιτήριο του τελικού δήλωσε χαρακτηριστικά πως τα αρνητικά σχόλια τη δυναμώνουν.

«Άμα αναλύουμε πολύ αυτά που λέμε, χάνουν την αξία τους» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης που είχε αναλάβει και φέτος τον σχολιασμό του διαγωνισμού, ενώ τόνισε πως φέτος ήταν δύσκολα.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός με τη σειρά του δήλωσε πως η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι πως άρεσε το κομμάτι της Ελλάδας.

Ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους, και ο ίδιος δηλώνει πως ανυπομονεί για τον ερχομό του μωρού.

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου παρουσίασε την πρώτη της έκθεση και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα εγκαίνια οι γονείς της, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Ελένη Ράντου οι οποίοι ήταν εμφανώς συγκινημένοι.

Ο Ηλίας Κρασσάς γιόρτασε τα γενέθλιά του στη Μύκονο με τον Γιώργο Καράβα και τη Μαρίνα Βερνίκου.

Ο ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη είπε πως από μικρός ακολουθούσε τη μητέρα του που πήγαινε στον ψυχίατρο, ενώ επειδή είναι αυτοδίδακτος πολλές φορές ένιωθε «αγγούρι» στην σκηνή.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε για τη δήλωση του Γιώργου Θeοφάνους αναφορικά με το πρώην συγκρότημα One, χαρακτηρίζοντάς το κακία και μικρόψυχο.

Τέλος, η Ελένη Μενεγάκη  έκανε την πρώτη καλοκαιρινή της απόδραση και μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ ο γιος της Άγγελος της έκανε σχόλιο.