Επικαιρότητα:

Στάθης Ψάλτης: Ξέσπασε για την εκταφή του η Μαίρη Μπάρκουλη - Ντροπή και αίσχος

18 Μαίου 2022 - 06:14 | Show Biz
Στάθης Ψάλτης: Ξέσπασε για την εκταφή του η Μαίρη Μπάρκουλη - Ντροπή και αίσχος

Την τελευταία του πνοή άφησε τον Απρίλιο του 2017 ο Στάθης Ψάλτης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συναδέλφους και θαυμαστές.

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του και συγκεκριμένα την Τρίτη 7 Μαΐου του 2022 πραγματοποιήθηκε η εκταφή του ηθοποιού στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπως γνωστοποιήθηκε από τη σελίδα στο Facebook «Μένουμε Ζωγράφου».

«Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά”. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κρίμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν» ανέφερε μέλος της σελίδας.

Ωστόσο, η παραπάνω ανάρτηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Μαίρης Μπάρκουλη, η οποία αναδημοσίευσε το κείμενο εξαπολύοντας πυρά κατά του δήμου Ζωγράφου.«Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη στο Facebook.

Λίγο αργότερα, η εν λόγω ανάρτηση «κατέβηκε» και η Μαίρη Μπάρκουλη επανήλθε στα social media, ενημερώνοντας πως ήρθε σε επαφή με τον δήμαρχο, με τον οποίο και συζήτησαν για το θέμα.

«Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή. Όλα έγιναν όπως έπρεπε και θα επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο για τα οστά και τη φροντίδα τους που ζήτησα να το κάνω όπως πρέπει», σημείωσε η ίδια. 

Στη συνέχεια προχώρησε σε νέα δημοσίευση και μία φωτογραφία του ηθοποιού. Στη λεζάντα έγραψε: «Χαμογέλα Στάθη μου έχεις όλον τον κόσμο δίπλα σου... Τον Σπύρο Μπιμπίλα, την Άννα Φόνσου... Μην στεναχωριέσαι για τίποτα. Σ' αγαπάμε». 

Το πρωί της Τετάρτης (18/5), η κ. Μπάρκουλη έκανε ακόμα μία ανάρτηση, σχετικά με τα όσα η ίδια είχε ζήσει όταν είχαν χαθεί τα οστά της μητέρας της.

«Καλημέρα σας...δεν μπόρεσα να κοιμηθώ με όλα αυτά που έγιναν.... θυμήθηκα πολλές τραγικές στιγμές που πέρασα στο κοιμητήριο Ζωγράφου...μέχρι τα οστά της μάνας μου είχαν χάσει,ενώ είχα πληρώσει για το οστεοφυλάκιο... καθισμένη σ ένα παγκάκι μόνη μου... απελπισμένη να ζητάω την μανούλα μου και να περιμένω πότε θα την βρουν.... δυστυχώς τα κοιμητήρια για τους δήμους είναι επιχειρήσεις....τι να πω για τις απάνθρωπες εκταφές που τους βάζουν σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών...... ανησυχώ ότι άμα πάθω κάτι θα χαθούν όλα....

Εχθές με ρώτησε μια δημοσιογράφος τι μνμ θέλω να στείλω...τι μπορείς άραγε να πεις σ έναν κόσμο γεμάτο κουφούς;;;;;; Τζάμπα το σάλιο που θα χαλάσεις....Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας....», σημείωσε.