Θοδωρής Κατσαφάδος: Η συγκλονιστική του εξομολόγηση για τον αδελφό του που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στα 11 του χρόνια

19 Μαίου 2022 - 07:14 | Show Biz
Θοδωρής Κατσαφάδος: Η συγκλονιστική του εξομολόγηση για τον αδελφό του που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στα 11 του χρόνια

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε το Θοδωρή Κατσαφάδο, ο οποίος προχώρησε σε μια καθηλωτική εξομολόγηση για τον αδελφό του που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στα 11 του χρόνια, την οικογένεια και την κόρη του.

«Η δουλειά μου είναι η ξεκούρασή μου, την κάνω 50 χρόνια. Η υποκριτική ήρθε τυχαία στη ζωή μου, από μια συμμαθήτριά μου που ήθελε να τη βοηθήσω», περιέγραψε ο Θοδωρής Κατσαφάδος αναφορικά με το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Είμαι το 12ο παιδί της οικογένειάς μας. Στην τελευταία της εγκυμοσύνη η μητέρα μου γέννησε 25 Οκτωβρίου ένα κορίτσι και επειδή πονούσε, ανακάλυψε ότι είχε κι άλλο παιδί», αποκάλυψε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στο χαμό του αδερφού του από χειροβομβίδα, ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε ότι «Το θυμάμαι σαν χθες. Είχα βρει μια χειροβομβίδα στα 9 μου, ο αδελφός μου 11, δεν ξέραμε τι είναι, τη χτυπούσαμε και εξερράγη και διαμελίστηκε».

«Άφησα το πανεπιστήμιο, είχα περάσει φιλολογία και τα παράτησα. Πολύ κακώς, να μην το αφήνουν τα παιδιά το πανεπιστήμιο», σημείωσε ακόμα.

Μιλώντας για τους γονείς του, ο Θοδωρής Κατσαφάδος αποκάλυψε ότι «Ο πατέρας μου δε με είδε ποτέ στην τηλεόραση και το θέατρο, η μητέρα μου μια φορά. Ήταν για εκείνους μια δουλειά, όπως όλες οι άλλες».

Σχετικά με τη σύζυγό του, αλλά και την κόρη του, που είναι επίσης ηθοποιός, ο Θοδωρής Κατσαφάδος είπε ότι «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε αρχικά στο θέατρο, χαθήκαμε, και από το 1982 μέχρι τώρα είμαστε μαζί. Η κόρη μου, Μαριλού Κατσαφάδου, είναι ηθοποιός, είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήταν έκπληξη για εμένα».

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος αναφέρθηκε και στο τραγικό τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον Πάνο Νάτση.

«Ο χαμός του Πάνου Νάτση ήταν ένα γεγονός με το οποίο τρελάθηκα», είπε.

«Δεν αντιμετωπίζω τον εγγονό μου ως ψυχοθεραπεία. Ό,τι σκοτάδια έχουμε μέσα μας μπορεί κάτι να τα ελαφρύνει, αλλά βαθύτερα μόνοι μας πρέπει να τα ξεπερνάμε», τόνισε ακόμα.

«Δε φανταζόμουν ότι θα γίνουμε συμπέθεροι με την Χριστίνα Τσάφου, η ζωή κάνει περίεργους κύκλους», ανέφερε ο ίδιος.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος πρωταγωνιστεί στην «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη στο θέατρο «Βρετάνια».