Επικαιρότητα:

Φιλιππίδης - Λαμπάτος: Λύσσαγε αν έβλεπε άλλον να έχει ανταπόκριση από τον κόσμο κι όχι εκείνος

23 Μαίου 2022 - 11:15 | Show Biz
Φιλιππίδης - Λαμπάτος: Λύσσαγε αν έβλεπε άλλον να έχει ανταπόκριση από τον κόσμο κι όχι εκείνος

Ως κυκλοθυμικό χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τον Πέτρο Φιλιππίδη ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος και καυτηρίασε τη συμπεριφορά του μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή με αφορμή το #metoo. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία του με τον προφυλακισμένο για βιασμό κι απόπειρες βιασμού πρώην συνάδελφό του μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Αποφάσισα κι εγώ να μιλήσω, γιατί τώρα μας δίνεται η ευκαιρία με το #metoo κι ευτυχώς, θα φύγουμε επιτέλους από την καταδίκη της σιωπής, μιας κι οι άνθρωποι, για τους οποίους μιλάμε τώρα, είχαν θέσεις εξουσίας», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Όσον αφορά στον Πέτρο, είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσω για αυτόν και όλη αυτή την κατάσταση. Ξεκινήσαμε μαζί από το Χάι Ροκ.

«Μέσα από το σίριαλ αυτό, ο Πέτρος ανδρώθηκε κι έγινε θιασάρχης. Ενα περιστατικό που θυμάμαι ήταν όταν είδε μια φορά μια φωτογραφία που είχε τον Σπύρο Μπιμπίλα κι έλεγε από κάτω «οι πρωταγωνιστές του Χάι Ροκ». Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Αρπαξε τον Σπύρο από το πέτο και του φώναζε "εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής;"», περιέγραψε ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Λαμπάτος συνέχισε καυτηριάζοντας την συμπεριφορά του Φιλιππίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είχε μια κυκλοθυμική συμπεριφορά, χτυπούσε τις πόρτες. Τη μια να σου μιλάει για το τι έργο θα κάνετε του χρόνου και την άλλη να σε αγνοεί», εξήγησε.

«Μετά το Χάικ Ροκ, κάναμε το Λαβ Σόρρυ, το οποίο έκανε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Ο Πέτρος δεν το συγχώρεσε ποτέ αυτό. Θυμάμαι ότι έπαιρνα δύο χειροκροτήματα. Ένα πριν μπω στο θέατρο, που απλά ακουγόμουν να φωνάζω κι ένα μπαίνοντας. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Φιλιππίδη, με αποτέλεσμα να με πιάνει στη σκηνή με κεφαλοκλείδωμα και καλά για αστείο. Δεν υπήρχε αυτό στο σενάριο, ένιωθα να πνίγομαι» τονίζει ο ηθοποιός.

Αυτό όμως, δεν ήταν το μόνο περιστατικό που θυμάται από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όπως εξήγησε αργότερα, κάποια άλλη στιγμή, του είχε πετάξει ένα τασάκι στο πόδι.

«Εν ώρα παράστασης, μου πέταξε από μακριά ένα τασάκι, που με πέτυχε στον αστράγαλο και εγώ έπρεπε να πω τα λόγια μου. Με το ζόρι τα κατάφερα. Λύσσαγε αν έβλεπε άλλον να έχει ανταπόκριση από τον κόσμο» είπε κλείνοντας ο ηθοποιός.