Επικαιρότητα:

Κότσιρας για δηλώσεις Κούγια: Για να δείξεις κάποιον θα πρέπει να είναι το δάχτυλό σου καθαρό

24 Μαίου 2022 - 13:37 | Show Biz
Κότσιρας για δηλώσεις Κούγια: Για να δείξεις κάποιον θα πρέπει να είναι το δάχτυλό σου καθαρό

Ρε παιδί μου, για να δείξεις κάποιον θα πρέπει να είναι το δάχτυλό σου καθαρό. Αυτό, ανέφερε μεταξύ άλλων , ο Γιάννης Κότσιρας, όταν ρωτήθηκε  από τον Γιώργο Λιάγκα για τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τον Μάνο Χατζιδάκι 

Στο "Πρωινό” παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Κότσιρας. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις και αναφέρθηκε σε όλα.

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στον "Σασμό” δήλωσε: "Έχω γράψει όλους τους στίχους των τραγουδιών. Ο "Σασμός” πέτυχε γιατί έχει πολλά πράγματα μέσα [...] Έχει πολλή αλήθεια. Έχω δει κάνα δυο επεισόδια και βλέπω αλήθειες. Αληθινά παιξίματα. Δεν βλέπω υπερβολές”.

Για το γεγονός ότι φοράει συνεχώς μαύρα ρούχα αποκάλυψε: "Δεν φοράω συνέχεια μαύρα πουκάμισα. Φοράω μόνο όταν παχαίνω” ενώ τόνισε: "Η εμφάνισή μου με απασχολεί ως προς τον εαυτό μου. Να νιώθω καλά εγώ. Δεν θα έκανα κάτι για τον κόσμο. Αν ήταν έτσι δεν θα είχα κόψει τα μαλλιά μου που όλοι με βρίζουν. Η αφορμή δόθηκε από τον Νικόλα γιατί όταν έσκυβα πάνω του, τρόμαζε. Δεν μου το ζήτησε”.

 Απίθανη ήταν η αντίδραση του Γιάννη Κότσιρα όταν του περιέγραψε ο Γιώργος Λιάγκας την ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη "Είμαι αδερφή, αλλά καλή αδερφή”. Ο γνωστός καλλιτέχνης γελώντας είπε: "Είναι καταπληκτικός ο Γιώργος. Είμαι σίγουρος για τον Καπουτζίδη. Ο Γιώργος έχει έναν πολύ τρυφερό τρόπο και επειδή στην πραγματικότητα είναι ένας πολύ υψηλού επιπέδου άνθρωπος έχει τον τρόπο να διαχειρίζεται αυτά τα θέματα χωρίς να θίξει τους καλοπροαίρετους”.

Κλείνοντας ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρθηκε και στα σχόλια του Αλέξη Κούγια τον Μάνο Χατζηδάκι λέγοντας: "Όταν ακούω τέτοιες ανοησίες, είναι τραγικό. Καλύτερα κάποια πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή και που έχουν αποδείξει την ηθική τους, να τα αφήνουμε εκεί που είναι. Για να δείξεις κάποιον θα πρέπει το δάχτυλό σου να είναι καθαρό”.