Ισαβέλλα Βλασιάδου: Γιατί σταμάτησε την υποκριτική

Ισαβέλλα Βλασιάδου: Γιατί σταμάτησε την υποκριτική

Μια αποκλειστική συνέντευξη στην «Ελένη» έδωσε η Ισαβέλλα Βλασιάδου.
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, τον 20χρονο γιο της και την απόφασή της να αφήσει την υποκριτική.

«Είμαι μια κανονική μαμά όπως και είμαι και ένας κανονικός άνθρωπος γενικά. Αυτό που προέχει μέσα σε μια οικογένεια είναι να προμοτάρεις τη λάμψη του παιδιού. Άφησα την υποκριτική όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Όταν μεγάλωσε ήταν δύσκολο να ξαναμπώ με τους ίδιους όρους. Είμαστε όλοι αναλώσιμοι».

Πλέον ασχολείται με την επιχείρηση του συζύγου της.

«Ασχολούμαι με την επιχείρηση του άντρα μου που αφορά στο design και τα έπιπλα. Στο μαγαζί του γνωριστήκαμε και ερωτευτήκαμε. Η οικογένεια είναι η ασφάλειά μας. Οικογένεια μπορεί να είναι και οι φίλοι».

Η ίδια μιλά για τις επιτυχίες που έχει κάνει:

«Οι ‘Αυθαίρετοι’ του MEGA ήταν η πρώτη σειρά της ιδιωτικής τηλεόρασης. Είναι φοβερά σύγχρονη. Μετά το πρώτο επεισόδιο μπήκα στο μετρό και μου έλεγαν ‘γεια σου ντολόρες’. Έπαθα σοκ, ήταν ένα πράγμα άγνωστο και παράξενο».

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.