Στηβ Μιλάτος: Απαντά πρώτη φορά μετά την καταγγελία για βιασμό – Φοβάμαι, θα πρέπει να ζήσω με αυτό

28 Μαίου 2022 - 11:12 | Show Biz
Στηβ Μιλάτος: Απαντά πρώτη φορά μετά την καταγγελία για βιασμό – Φοβάμαι, θα πρέπει να ζήσω με αυτό

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο Στηβ Μιλάτος στο Χαμογέλα και Πάλι, μετά την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό στην Ρόδο από Αγγλίδα τουρίστρια

Πώς αισθάνεσαι μετά την αποφυλάκισή σου;

Αρκετά χαρούμενος, δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία θα λάμψει στο τέλος πραγματικά. Η απάντηση που έχω να πω είναι ότι εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι μπορώ να βγω έξω σημαίνει ότι είναι καθησυχαστικό. Ο δικαστής κι η εισαγγελέας έδειξαν ότι με πίστεψαν αρκετά και τα στοιχεία είναι υπέρ μου γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με άφησαν να βγω έξω.

Με την κοπέλα αυτή μίλησες σήμερα, μετά την αποφυλάκισή σου; 

Όχι δεν μίλησα. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω.

Στη δουλειά θα επιστρέψεις;

Ναι. Τώρα σε λίγο ετοιμάζομαι για να πάω στη δουλειά μου κανονικά. Δεν θα αλλάξει η δουλειά μου κι η ζωή μου για ένα γεγονός που είναι λάθος.

Η μαμά σου πως είναι; Τι σου είπε; Τα πρώτα της λόγια;

Τίποτα μια αγκαλιά με πήρε. Η μαμά μου ήταν δίπλα μου σε όλα από την αρχή. Ξέρει τι παιδί έχει κάνει και ξέρω πόσο περήφανη είναι για εμένα. Όταν σε έναν άνθρωπο κολλάνε ρετσινιά, αυτό μετά μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή. 
Τώρα θα είσαι πιο συγκρατημένος την επόμενη φορά που θα θελήσεις να προσεγγίσεις ένα κορίτσι;

Λογικό δεν είναι να μου έχει δημιουργήσει ένα ψυχολογικό πρόβλημα όλο αυτό;

Φοβάσαι τώρα πια; 

Ναι, ναι. Αρκετά φοβάμαι, θα πρέπει να ζήσω με αυτό.

Ρόδος: Αφέθηκε ελεύθερο το γνωστό μοντέλο που κατηγορείται για βιασμό – Τί δηλώνει η πλευρά της 21χρονης καταγγέλλουσας & τί απαντά ο 30χρονος

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία 21χρονης τουρίστριας εις βάρος 30χρονου για βιασμό, ο οποίος είναι ευρέως από την συμμετοχή του σε τηλεπαιχνίδι. Το γνωστό μοντέλο αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.
Σοκάρουν οι εξελίξεις μετά την καταγγελία της 21χρονης τουρίστριας στην Ρόδο, ότι βιάστηκε από γνωστό μοντέλο.

Η 21χρονη Αγγλίδα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την αποφυλάκιση του 30χρονου μοντέλου μετά την καταγγελία βιασμού της στην Ρόδο.

«Ήρθα στην Ελλάδα για να διασκεδάσω για την αποφοίτησή μου, από το πανεπιστήμιο με τις φίλες μου. Αυτό που μου συνέβη, να μην συμβεί ποτέ σε καμία γυναίκα, δεν ξέρω πώς να νιώσω γι’ αυτό, και ήθελα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Θέλω μόνο για να δικαιωθώ, δεν ζητώ τίποτα από τον κατηγορούμενο. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα έβγαινα με τις φίλες μου και ότι θα τραυματιζόταν όλη μου η ζωή. Άλλο το φλερτ, άλλο ο έρωτας και άλλο το βίαιο σεξ», ανέφερε αρχικά.

«Αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι: ότι υπάρχει βιασμός ακόμα και στην περίπτωση του αιφνιδιασμού και δεν αντιστάθηκα καθόλου στην σωματική βία του δράστη», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος της 21χρονης,  Ιωάννης Κοκκινογένης τόνισε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την  έκβαση της υπόθεσης.

«Αυτό που πρέπει να επισημάνω, μετά την απολογία του κατηγορουμένου, είναι ότι υπάρχει βιασμός σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και στην περίπτωση του βιασμού λόγω αιφνιδιασμού ή σε περίπτωση που το θύμα λόγω φόβου συνεπειών προβολής αντίστασης, θεώρησε ανέφικτη το να αντισταθεί στον δράστη. Μου προκαλεί εντύπωση ότι μία γυναίκα δεν αρκεί πλέον να μην θέλει και να πει όχι, αλλά με βάση τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου να πρέπει να αποδείξει ότι το κορμί της βιάστηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την εκβαση της διαδικασίας, ο κατηγορούμενος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και όχι απλώς ελεύθερος. Η ιατροδικαστική εξέταση παραγγέλθηκε μόνο για την πράξη του βιασμού και όχι για την απόπειρα αυτοκτονίας»,

Τί απαντά το μοντέλο
Ο 30χρονος στις δηλώσεις του στο «Χαμογέλα και Πάλι!» τόνισε την αθωότητά του.

Για το πώς αισθάνεται για την αποφυλακισή του είπε πως, « Είμαι χαρούμενος και δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία στο τέλος θα λάμψει. Η απάντησή μου είναι ότι, εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι πρέπει να αφεθώ ελεύθερος, αυτό είναι καθησυχαστικό. Ο δικαστής και ο Εισαγγελέας, έδειξαν ότι με πίστεψαν αρκετά. Τα στοιχεία είναι υπέρ μου και αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με άφησαν να βγω έξω».

«Δεν μίλησα με την κοπέλα, δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν είναι απαραίτητο να δίνω το παρών σε κάποιο αστυνομικό τμήμα. Η ζωή μου δεν θα αλλάξει για ένα γεγονός το οποίο, είναι λάθος. Να τώρα αυτή τη στιγμή που  μιλάμε, ετοιμάζομαι να πάω για δουλειά. Η μητέρα μου είναι μία χαρά, με πήρε μία αγκαλιά. Ξέρει τί παιδί έχει κάνει και πόσο περήφανη είναι για μένα. Όταν σε έναν άνθρωπο του κολλάνε μία ρετσινιά, αυτό μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο.

«Είναι λογικό να μου δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα αυτό. Θα πρέπει να ζήσω με αυτό», κατέληξε.