Επικαιρότητα:

Με χειροπέδες πασίγνωστος τράπερ – 10 μήνες με αναστολή για οπλοκατοχή

01 Ιουν. 2022 - 14:10 | Show Biz
Με χειροπέδες πασίγνωστος τράπερ – 10 μήνες με αναστολή για οπλοκατοχή

Ο νεαρός τράπερ έχει πέσει στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας κι στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Μπουρνάζι επικρατεί αναστάτωση.
Περαστικοί στο απέναντι πεζοδρόμιο τον έχουν αναγνωρίσει και προσπαθούν να μάθουν το λόγο, που φοράει χειροπέδες. Στο δρόμο έχουν πέσει τα μαύρα γυαλιά που φορούσε νωρίτερα και στα χέρια των αστυνομικών, βρίσκεται αυτό το όπλο, που στάθηκε η αφορμή για τη σύλληψή του.

Λίγες ώρες μετά τον έλεγχο και τη σύλληψη, ο 22χρονος τράπερ καταδικάζεται σε φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή, για παράνομη οπλοκατοχή.

Ο τράπερ υποστήριξε ότι το όπλο ήταν ενός εκ των δύο φίλων του, που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο. Λίγες ώρες νωρίτερα πάντως, είχε δώσει μια άλλη εκδοχή, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, χωρίς να αρνηθεί ότι επρόκειτο για δικό του.

«Το έχω μαζί μου, για το βίντεο κλιπ, που πήγαινα να γυρίσω» εξήγησε στους αστυνομικούς ο τράπερ.

Ένας εκ των φίλων του τράπερ, τόνισε πως εκείνος νοίκιασε το όπλο για να το χρησιμοποιήσουν όπως είπε σε βίντεο κλιπ. Μάλιστα, ο γνωστός τράπερ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι αμέσως μόλις είδε το όπλο, είπε να ακυρωθεί το γύρισμα καθώς δεν συμφωνούσε να το χρησιμοποιήσουν.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20:00 χθες το βράδυ. Σε μπλόκο των αστυνομικών στο Μπουρνάζι ακινητοποιείται το επίμαχο αυτοκίνητο και πολύ γρήγορα εντοπίζεται το όπλο που υπήρχε στο όχημα.

Το θηριώδες και πολυτελές τζιπ σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του οδηγού φαίνεται ότι προκάλεσε το ενδιαφέρον των αστυνομικών. Έτσι τον σταμάτησαν και στον έλεγχο που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής της τραπ είχε μέσα στο αυτοκίνητό του ένα 9αρι πιστόλι μαζί με γεμιστήρα.

Η σύλληψη του 22χρονου ήρθε την εποχή που ο ίδιος απολάμβανε την απόλυτη επιτυχία. Τα τραγούδια που είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα είχαν γίνει επιτυχίες με εκατομμύρια views στο διαδίκτυο και ο ίδιος έδειχνε να ζει αυτό που ονειρευόταν…

Ο 22χρονος είχε καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς για την εγχώρια τραπ μουσική, με τον ίδιο να υπόσχεται στους διαδικτυακούς φίλους νέα τραγούδια και επιτυχίες…

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε έρευνες στο σπίτι του τράπερ, με τις έως τώρα πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο επιπλέον ενοχοποιητικό στοιχείο.

Ο 22χρονος τράπερ καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο για την οπλοκατοχή, ωστόσο εντύπωση προκαλεί η ανάρτησή του λίγη ώρα μετά, όπου ανέφερε ότι οι αστυνομικοί δεν βρήκαν και το δεύτερο όπλο που είχε στο αμάξι.