Επικαιρότητα:

Σακίρα – Πικέ: Ένα μεγάλο μυστικό κρύβει ο χωρισμός τoυς!

07 Ιουν. 2022 - 15:09 | Show Biz
Σακίρα – Πικέ: Ένα μεγάλο μυστικό κρύβει ο χωρισμός τoυς!

Ένα μεγάλο μυστικό κρύβει ο χωρισμός της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ. Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος, Χοσέ Αντόνιο Αβίλες.

 Ο χωρισμός των δύο σούπερ σταρ απασχολεί, τις τελευταίες μέρες, τα διεθνή ΜΜΕ αλλά και τους χρήστες των social media. Ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγo για απιστία από την πλευρά του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, μια αποκάλυψη Ισπανού δημοσιογράφου αποκαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό και φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση. Όπως υποστηρίζει ο Χοσέ Αντόνιο Αβίλες, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και η τραγουδίστρια «είχαν ανοιχτή σχέση» και «δεν υπήρξε απιστία».

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι η απόφαση για την ανακοίνωση του χωρισμού, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης, ήταν μονομερής από την πλευρά της Σακίρα και ότι αυτή η κίνηση εξέπληξε τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Viva la Vida» αφού μίλησε με άτομα του στενού περιβάλλοντος του Πικέ: «Κάποιος πολύ, πολύ κοντά στον Πικέ με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε απιστία από την πλευρά του».

«Είχαν ανοιχτή σχέση»
O ίδιος δημοσιογράφος υποστήριξε επίσης, ότι ο ποδοσφαιριστής και ο τραγουδιστής είχαν «ανοιχτή σχέση» τα τελευταία χρόνια. «Η συμφωνία τους ήταν ‘κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω’, αλλά να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό» πρόσθεσε ο Αβίλες, ισχυριζόμενος και πάλι ότι μίλησε με πηγές κοντά στον Πικέ.

Στην ανακοίνωση του, το πρώην πλέον ζευγάρι, ανέφερε: «Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας» αναφέρουν στο ανακοινωθέν.

 

Η Κολομβιανή superstar και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον Μίλαν και τον Σάσα. Ωστόσο, δώδεκα χρόνια μετά, έφθασε η στιγμή του χωρισμού.

Και η αιτία είναι η απιστία του Πικέ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο ποδοσφαιριστής που φέρεται να έχει απατήσει την τραγουδίστρια με μία νεαρή φοιτήτρια που διοργανώνει εκδηλώσεις, πλέον ζει μακριά από την οικογένεια στο δικό του διαμέρισμα εδώ και αρκετούς μήνες.