Επεισοδιακός ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Εισέβαλε ο πρώην της σε live μετάδοση

10 Ιουν. 2022 - 07:35 | Show Biz
Επεισοδιακός ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Εισέβαλε ο πρώην της σε live μετάδοση

  Επεισοδιακός ήταν ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον αγαπημένο της Σαμ Ασγκάρι, καθώς στο σπίτι της τραγουδίστριας, όπου γινόταν η τελετή, εισέβαλε ο πρώην σύζυγός της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο megatv.com ένας άνδρας προσπαθούσε να φτάσει στον χώρο όπου παντρεύεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μεταδίδοντας την προσπάθειά του ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης«Είναι εδώ η Μπρίτνεϊ. Πες μου την αλήθεια είναι εδώ η Μπρίτνεϊ; Μπρίτνεϊ, Μπρίτνεϊ» ανέφερε.

Ήταν ο πρώην σύζυγός της τραγουδίστριας που την έψαχνε απεγνωσμένα θέλοντας να καταστρέψει τον γάμο της.

«Είμαι ο Τζέισον Αλεξάντερ. Ο πρώτος σύζυγος. Ήρθα εδώ να χαλάσω τον γάμο» είπε.

Ρωτούσε όποιον έβρισκε μπροστά του για την ΜπρίτνεΪ Σπίαρς ενημερώνοντάς τους ότι σκοπός του είναι η Μπρίτνει να μην παντρευτεί.


 
«Πως σε λένε; Μάικλ. Μάικλ εγώ είμαι ο Τζέισον είμαι εδώ να τον χαλάσω. Είμαι ο Τζέισον Αλεξάντερ με κάλεσε η Μπρίτνεϊ. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με κάλεσε εδώ, είναι η πρώτη και μόνη μου γυναίκα. Είμαι ο πρώτος της σύζυγος. Ήρθα για να χαλάσω τον γάμο» πρόσθεσε.

Ο Τζέισον Αλεξάντερ ήταν ο πρώτος σύζυγος της ΜπρίτνεΪ Σπίαρς και παιδικός της φίλος, ωστόσο ο γάμος τους είχε διαρκέσει μόλις 55 ώρες το 2004.

 
Ο Αλεξάντερ συνελήφθη αφού οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από άλλη κομητεία.

Παρ’ όλη την αναστάτωση, ΜπρίτνεΪ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι παντρεύτηκαν. Η τελετή έγινε σε πολύ στενό κύκλο στο σπίτι του ζευγαριού στο Λος Άντζελες.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα λιτό νυφικό διεθνούς οίκου ενώ το σπίτι στολίστηκε με αμέτρητα ροζ τριαντάφυλλα.

   

\