Η Μαίρη Συνατσάκη είπε όσα σκεφτόμαστε όλοι για τους τράπερς στα MAD VMA 2022

23 Ιουν. 2022 - 07:43 | Show Biz
Η Μαίρη Συνατσάκη είπε όσα σκεφτόμαστε όλοι για τους τράπερς στα MAD VMA 2022

Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια, παίζοντας ξύλο σε μια γιορτή για τη μουσική και έπρεπε να επέμβουν πολλοί άνθρωποι για να τους χωρίσουν. Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν επί σειρά ετών πρόσωπο του Mad και έχει μια συγκεκριμένη γνώμη για όσα έγιναν.
Δύο ολόκληρα σκηνικά με πρωταγωνιστές τους τράπερς Light και Snik και κάπου εκεί στη σφήνα και τον Tranno, επισκίασαν τη γιορτή της μουσικής, τα MAD VMA 2022, τα οποία μετά από δύο χρόνια χωρίς παρουσία ευρύ κοινού, επέστρεψαν στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ποινές κατόπιν εορτής
Το πρώτο σκηνικό έγινε όσο στην σκηνή βρισκόταν η Τάμτα, Light, Snik και Τρανός φαίνεται πως είχαν έντονη διαφωνία. Αφού αντάλλαξαν προσβλητικές κουβέντες, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο άγρια και δεν άργησαν να εξελιχθούν σε βίαιη συμπλοκή, με την Έλενα Παπαρίζου να προσπαθεί να προστατεύσει τις πιο μικρές τραγουδίστριες και να φτάνει να τραυματίζεται η ίδια.

Λίγο αργότερα, κι ενώ οι τράπερς ξαναμπήκαν μέσα, έγινε δεύτερ σκηνικό καυγά, τη στιγμή που η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλούσε για το body shaming με τον Light να ζητάει τα ρέστα και να γίνεται πάλι κακός χαμός κάτω από τη σκηνή. Οι τράπερς απομακρύνθηκαν ξανά αλλά αργότερα εκτέλεσαν κανονικά τις live εμφανίσεις τους και παρέλαβαν τα βραβεί τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Χρήστος Μάστορας προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, θυμίζοντας το απλό: ότι η βραδιά αυτή είναι μια γιορτή μουσικής.

MAD VMA 2022: Όλοι μιλάνε για το επικό reunion Γαρμπή - Κορομηλά μετά από 25 χρόνια
Στα παρασκήνια των βραβείων από νωρίς βρισκόταν και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ανέδρασε όπως κάθε μαμά όταν βλέπει τέτοια σκηνικά και σκεπτόμενη τι θα μπορούσε να συμβεί αν τελικά είχε φέρει μαζί της, τον μικρό της γιο:

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε για όσα έγιναν στα MAD VMA 2022  
«Είστε καθόλου καλά, έχετε μέσα παιδιά, παραλίγο να φέρω τον γιο μου τον μικρό», είπε ξεσπώντας η Σίσσυ για να έρθει νωρίς σήμερα το πρωί η πιο σωστή τοποθέτηση για όσα έγιναν από ένα κορίτσι του Mad επί σειρά ετών, τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Έχω ζήσει τα Mad από ο 2005 και ήμουν εκεί τα 16 από τα 19 χρόνια που γίνονται. Η μεγαλύτερη επιτυχία τους ήταν ότι μπορούσαν να φέρουν κοντά καλλιτέχνες ετερόκλητους που ήταν όλοι ανοιχτοί για να συνεργαστούν μια βραδιά και να γιορτάσουν το ότι είναι ωραία η μουσική. Και μετά ήρθαν οι τράπερς.

Δεν πέφτω από τα σύννεφα που πλακώθηκαν σαν ζώα στα βραβεία, Όπως δήλωσε και ο Light με περίσσιο ύφος:

«Εμείς αυτά λέμε στα τραγούδια μας, άμα θέλετε να ακούτε Γαρμπή». Συμπλήρωσαν δε μερικοί συνάδελφοί του ότι όσοι κρίνουν το περιεχόμενο των στίχων που θεοποιεί τη βία, την οπλοκατοχή, τον σεξισμό, τα ναρκωτικά, μάλλον μένουν στην Εκάλη και δεν ξέρουν τι γίνεται στις γειτονιές», είπε η Μαίρη για να κατακεραυνώσει όπως πρέπει να κάνουμε όλοι, τα παιδιά αυτά που είναι πρότυπα για τη νεολαία, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Σε μια γειτονιά τον σκότωσαν τον Άλκη στο ξύλο. Μιλάμε για τη βία, το bullying, τις δολοφονίες με στόχο να βρούμε την πηγή, να την θεραπεύσουμε,όσο μπορούμε από την κοινωνία κι εσείς κρατάτε τον πήχη του ψευτοπαλικαρά που την έχει πιο μεγάλη και θα το αποδείξει με μπουνιές όσο πιο ψηλά μπορείτε.
   
Έχετε τόσον κόσμο να σας ακολουθεί κι επιλέγετε αυτό. Να έχεις τόση απήχηση και να πηγαίνεις στο παλιό, στο εύκολο, στο επικίνδυνο. Δεν έχετε ευθύνη ως πρότυπα, χειρότερα, έχετε ευθύνη ως καλλιτέχνες. Όταν μπορείς να κάνεις το καλό και επιλέγεις συνειδητά να μην το κάνεις, πώς λέγεται;
   
Ξέσπασε η Μαίρη για το κρίμα. 

«Έχετε τόσον κόσμο να σας ακολουθεί κι επιλέγετε αυτό. Να έχεις τόση απήχηση και να πηγαίνεις στο παλιό, στο εύκολο, στο επικίνδυνο. Δεν έχετε ευθύνη ως πρότυπα, χειρότερα, έχετε ευθύνη ως καλλιτέχνες. Όταν μπορείς να κάνεις το καλό και επιλέγεις συνειδητά να μην το κάνεις, πώς λέγεται; Το κρίμα στο λαιμό σας λέγεται», τόνισε η Μαίρη ρίχνοντας ευθύνες και τα αργά αντανακλαστικά της διοργάνωσης.

.queen.