Επικαιρότητα:

Δεν μπορεί τη μία στιγμή να αφιερώνουμε ένα βραβείο στη μητέρα μας και την επόμενη να ακούμε τραγούδια που βρίζουν τις γυναίκες

24 Ιουν. 2022 - 06:15 | Show Biz
Δεν μπορεί τη μία στιγμή να αφιερώνουμε ένα βραβείο στη μητέρα μας και την επόμενη να ακούμε τραγούδια που βρίζουν τις γυναίκες

Μετά το πρωτοφφανές περιστατικό βίας στα Mad Video Music Awards, καλλιτέχνες τοποθετήθηκαν για το ζήτημα, την ώρα που οι «πρωταγωνιστές», Snik και Light συνέχισαν τον καβγά μέσω αναρτήσεων στα social media.
Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για το περιστατικό, καθώς εκτός του γεγονότος ότι βρέθηκε στο σημείο του τσακωμού, τραυματίστηκε ελαφρά και φυγαρεύτηκε από την παραγωγή των βραβείων.

«Φύγαμε από το σημείο της έντασης για να γλιτωσουμε τα χειρότερα», σημείωσε η τραγουδίστρια.

Και η Μαρία Φαραντούρη τοποθετήθηκε για το περιστατικό.

«Δεν είναι τραγουδιστές οι τράπερς, πρέπει να λέγονται σωστά πράγματα, που δεν επηρεάζουν αρνητικά τα παιδιά. Είδατε που φτάσανε οι τραπερς; Καβγαδίσανε» , επεσήμανε.

«Πόνεσε η καρδιά μου, στεναχωρήθηκα για την Έλενα που είναι και φίλη μου», σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς.

«Δεν θα ξαναμοιραστώ το stage με ανθρώπους που υποκινούν τη βία», τόνισε σε ανάρτησή της μετά την λήξη του show η Τάμτα.

«Θρίλερ» χαρακτήρισε τη βραδιά η Καίτη Γαρμπή.

«Ας αναλάβει και η δικαιοσύνη… είναι πρωτόγονο να πιαστείς στα χέρια», είπε ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζοντας το περιστατικό.

Η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της ξέσπασε για το πρωτοφανές περιστατικό.

«Όταν πρωτοακούσαμε αυτή τη μουσική είπαμε “είναι κάτι παιδιά που βρίζουν στα τραγούδια τους, άστους να ξεθυμάνουν”. Όταν καταλαβαίνεις και συνειδητοποιείς τι γίνεται με αυτή τη μουσική και δεις τους στίχους, δε καταλαβαίνεις γιατί τα περισσότερα έχουν και ωραία μουσική. Όταν ακούς όμως ότι οι στίχοι λένε για υποβιβασμό των γυναικών, ότι όλες οι γυναίκες είναι οτιδήποτε λέει το τραγούδι, ότι το μόνο που τους νοιάζουν είναι τα οπίσθια του κάθε ανθρώπου, το χρώμα τους, τα χρήματα.. Τα τραγούδια υποβιβάζουν τις γυναίκες», δήλωσε αρχικά.

«Σε μία κοινωνία που περνάει τόσο δύσκολα. Μου έκανε εντύπωση που συνεχίστηκαν τα ντουέτα με αυτούς τους ανθρώπους πάνω στη σκηνή. Δεν μπορεί να αφιερώνουμε στις 10.10 ένα βραβείο στη μαμά που μας γέννησε και στις 11.10 να ακούγονται τραγούδια που βρίζουν την κάθε γυναίκα, που κάθε γυναίκα είναι δυνάμει μάνα ή και όχι, είναι μία ύπαρξη αυτού του τόπου, είναι οξύμωρο όλο αυτό», σχολίασε.