Tο κρυφό δράμα της Δέσποινας Μοιραράκη - Πίσω από το χαμόγελο έκρυβε το πόνο για την μάχη του συζύγου της

26 Ιουν. 2022 - 13:37 | Show Biz
Tο κρυφό δράμα της Δέσποινας Μοιραράκη - Πίσω από το χαμόγελο έκρυβε το πόνο για την μάχη του συζύγου της

Βουβός θρήνος για τη «βασίλισσα των χαλιών» Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία έχασε τον σύζυγό της, τον ναύαρχο της καρδιάς της Γιάννη Κοντούλη, από καρκίνο.

Ωστόσο, σήμερα αποκαλύπτεται το δράμα που ζούσε για τριάμισι ολόκληρα χρόνια η πάντα χαμογελαστή επιχειρηματίας χαλιών, μια και κανείς δεν γνώριζε τον Γολγοθά που ανέβαιναν ο σύζυγός της και η ίδια.

«Επειδή την περιπέτεια την παρακολούθησα διακριτικά χωρίς να το ξέρουν και οι δύο. Τριάμισι χρόνια κράτησε αυτός ο γολγοθάς. Ο Γιάννης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Ένα έχω να σας πω: Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι μία δυνατή γυναίκα και μακάρι κάθε άνδρας να βρει τέτοια σύντροφο.

Ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ένας καλός άνθρωπος και άριστος αξιωματικός. Τον γνώρισα εξ αποστάσεως, ήμουν ένα μεσημέρι στο γραφείο του υπουργού και έρχονται τα αποτελέσματα αυτών που είχαν αποφοιτήσει από τη Σχολή Αμυνας. Τότε έμαθα ότι βγήκε πρώτος ο άντρας που θα παντρευόταν η Μοιραράκη» ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή «Happy Day», ξετυλίγοντας το κουβάρι των αναμνήσεων από τον σύζυγο της Δέσποινας Μοιραράκη.

Μάλιστα, η ίδια η επιχειρηματίας με πόνο ψυχής μίλησε χθες το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο, αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια, αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί» ήταν τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη, λυγίζοντας στον αέρα της εκπομπής.

Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγες μέρες είχε ανεβάσει φωτογραφίες στο Instagram, καθώς γιόρταζαν με τον Γιάννη Κοντούλη την επέτειο γάμου τους. «1/6/2011 – 1/6/2022, Παναγία μου, σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ΖΩΗΣ, Happy anniversary» έγραφε στη λεζάντα.

Όλο αυτό το διάστημα λίγοι γνώριζαν το οικογενειακό δράμα. Με αξιοπρέπεια προσπαθούσε να σταθεί όρθια να μη λυγίσει από τη μάχη που έδινε ο άντρας της. Ποιος να φανταζόταν ότι πίσω από το χαμόγελό της ως τηλεοπτική οικοδέσποινα της νέας εκπομπής στο Star «Cash or Trash», την ώρα που υποδεχόταν όλους όσοι ήθελαν να πουλήσουν προσωπικά τους αντικείμενα, κρυβόταν ο πόνος για την περιπέτεια υγείας του «πειρατή» της καρδιάς της, τον αξιωματικό που τον λάτρεψε και τη λάτρεψε παράφορα…

Το παραμύθι ζωής της Δέσποινας Μοιραράκη και του Γιάννη Κοντούλη αρχίζει πριν από 13 χρόνια, όταν πρωτογνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν κεραυνοβόλα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Κρήτη, όταν ο Κοντούλης ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι». Εκείνος την πλησίασε, τη φλέρταρε από την πρώτη στιγμή! «Του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ήξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομά μου. Είναι κύριος, είναι μορφωμένος, έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό “Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ!” Όταν τον γνώρισα, αντιλήφθηκα ότι ένιωθε πως είχε απέναντί του τη Δέσποινα και όχι τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Έπειτα από τρία χρόνια τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου» είχε εξομολογηθεί για τον ερωτά τους σε παλαιότερη συνέντευξή της η «βασίλισσα των χαλιών».

 Ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ο δεύτερος σύζυγός της. Παντρεύτηκαν την 1η Ιουνίου του 2011 και ο γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Ανάμεσα στους 100 καλεσμένους που είχε το ζευγάρι ήταν η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, η Βάνα Μπάρμπα, ο Λευτέρης Πανταζής και πολλοί άλλοι celebrities. Ήταν ένας γάμος ιδιαίτερος, καθώς ακολουθήθηκε το εθιμοτυπικό του Πολεμικού Ναυτικού κατά γράμμα. Αξιωματικοί του Π.Ν. της ίδιας τάξης αποφοίτησης της σχολής με τον γαμπρό ήταν παραταγμένοι δεξιά και αριστερά στην είσοδο του ναού, με τα ξίφη τους να δημιουργούν μια αψίδα για να περάσει το ζευγάρι! 

Το συστατικό για τον ευτυχισμένο γάμο τους ήταν ο σεβασμός και η αλληλοκατανόηση! «Είμαι επιχειρηματίας και κάνω κουμάντο στην επιχείρησή μου, όμως μόλις τα πόδια μου μπουν στο σπίτι, εκεί κάνει κουμάντο ο ναύαρχος» είχε εξομολογηθεί σε ανύποπτο χρόνο η Δέσποινα Μοιραράκη. Οι εκπλήξεις, τα δώρα και οι εκδηλώσεις αγάπης δεν έλειπαν ποτέ από τη σχέση τους και αυτός ήταν ένας τρόπος για να διατηρούν άσβεστη τη φλόγα του έρωτά τους.

Πλέον η «βασίλισσα των χαλιών» και πάντα αισιόδοξη Δέσποινα Μοιραράκη θα πρέπει να σταθεί όρθια στα πόδια της. Ένας πόνος που είναι αβάσταχτος, γεμάτος όμως με υπέροχες αναμνήσεις που θα τη συντροφεύουν για το υπόλοιπο της ζωής της, ακόμη και αν ο λατρεμένος της Γιάννης δεν είναι πια μαζί της, σαλπάροντας για τους ουρανούς…

Espressonews.gr