Θέμης Αδαμαντίδης: Δεύτερη καταγγελία για ξυλοδαρμό από πρώην σύντροφο του τραγουδιστή

03 Ιουλ. 2022 - 15:43 | Show Biz
Θέμης Αδαμαντίδης: Δεύτερη καταγγελία για ξυλοδαρμό από πρώην σύντροφο του τραγουδιστή

Μια ιστορία από το παρελθόν έρχεται να δώσει νέα διάσταση στην καταγγελία που έκανε η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη. Η πρώην σύντροφος του και μητέρα των παιδιών του μίλησε στο MEGA, και υποστήριξε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον λαϊκό τραγουδιστή καθώς την είχε ξυλοφορτώσει αρκετές φορές στο παρελθόν.
Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη και μητέρα των δύο γιων του μιλώντας στο Mega αποκαλύπτει ότι πάνω από δέκα φορές έχει καταγγείλει τον τραγουδιστή για ενδοοικογενειακή βία και το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις αστυνομικές αρχές.

«Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας» αναφέρει.

«Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη τον εκβίαζε πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει στο εξωτερικό, όπως και έκανε» δήλωσε ο συνήγορος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανώς εκνευρισμένος και με ειρωνικό ύφος απέναντι στους δημοσιογράφους οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα μετα τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η νυν σύντροφος του.

Η ίδια μιλώντας στο MEGA είπε πως στα χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η σκηνή.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην αστυνομία περίμενε τον τραγουδιστή μέσα στο αυτοκίνητο του έξω από κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στη Γλυφάδα επί δύο ώρες κι όταν γύρω στη 130 τη νύχτα εκείνος βγήκε και την είδε να μιλά στο τηλέφωνο έγινε έξαλλος και άρχισε να τη χτυπά και να τη βρίζει.

«Εκείνος, μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου» αναφέρει η ίδια.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό όπως είπε στην κατάθεσή της.

«Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία εις βάρος μου, με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη ημέρα» προσθέτει.

Ο τραγουδιστής πέρασε αμέσως μετα τη μήνυση στην αντεπίθεση υπέβαλε μήνυση εναντίον της γυναίκας για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, και για κλοπή .Υποστήριξε ότι είχαν χωρίσει κι εκείνη είχε κρατήσει τα κλειδιά του σπιτιού του και με αυτά μπήκε μέσα και του πήρε 7000 ευρώ.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγήθηκε μετα τον εισαγγελέα στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο όπου έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί την ερχόμενη  Δευτέρα ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα.

Ο τραγουδιστής θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 4 Ιουλίου μέχρι τότε ισχύουν περιορισμοί να μην πλησιάζει την καταγγέλλουσα σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμιά επικοινωνία μαζί της.

Σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση.