Κόνι Μεταξά: Παντρεύτηκε τον Μάριο Καπότση και με 2ο γάμο την ίδια μέρα

09 Ιουλ. 2022 - 20:32 | Show Biz
Κόνι Μεταξά: Παντρεύτηκε τον Μάριο Καπότση και με 2ο γάμο την ίδια μέρα

Έφτασε η μέρα που η Κόνι Μεταξά ντύθηκε νυφούλα προκειμένου να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στον αγαπημένο της σύντροφο, Μάριο Καπότση. Το απόγευμα του Σαββάτου, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην Κρήτη για να «δεθεί» με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντα κοντά τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης δεν διάλεξαν ούτε έναν ούτε δυο αλλά…. έξι κουμπάρους.

Το ζευγάρι είχε εκφράσει επίσης εδώ και αρκετές ημέρες την επιθυμία να μην βρίσκονται κάμερες και φωτογράφοι – όπως και μικρά παιδιά – σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη για τους ίδιους στιγμή!Μέσα από τα social media πολλών καλεσμένων, ωστόσο, είδαν το φως της δημοσιότητες εικόνες όπου και η Κόνι Μεταξά λάμπει μέσα στο εντυπωσιακό της νυφικό.


Στο πλευρό της τραγουδίστριας και κόρης του Λευτέρη Πανταζή, όπως βλέπουμε από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύθηκαν στο Instagram, ο Μάριος Καπότσης δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν σήμερα στον Άγιο Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα, στα Χανιά της Κρήτης, ανταλλάσοντας αιώνιους όρκους αγάπης, έπειτα από 3 χρόνια σχέσης και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκαν μετά από λίγο σε δεύτερο χολιγουντιανό γάμο στην παραλία.

Ο γάμος της χρονιάς της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση είχε 6 κουμπάρους και 200 καλεσμένους, με τον πρώτο θρησκευτικό του ζευγαριού να τελείται στον ιερό ναό του Άγιου Εφραίμ.Μετά την τέλεση του μυστηρίου, όλοι οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στην παραλία, σε ένα γνωστό beach bar της περιοχής.


Εκεί, είχε στηθεί ένα ξεχωριστό σκηνικό που θύμιζε σκηνή αμερικάνικης ταινίας μιας και το ζευγάρι είχε ετοιμάσει και έναν δεύτερο γάμο, στα πρότυπα των ταινιών του Χόλιγουντ.

Μπροστά από το bech bar είχε στηθεί μια μικρή εξέδρα στολισμένη με λουλούδια πάνω στην οποία το ζευγάρι με τους κουμπάρους έβγαλαν φωτογραφίες.

Μάλιστα η στιγμή ήταν ιδανική γιατί το ζευγάρι έφτασε περίπου την ώρα του ηλιοβασιλέματος που στα Φαλάσαρνα για όσους γνωρίζουν είναι πανέμορφο.

Ο Μάριος Καπότσης μίλησε πρώτος: "Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ" είπε για την Κόνι Μεταξά.