Φιλαρέτη Κομνηνού για αποφυλάκιση Λιγνάδη: Συμπτώματα δύσπνοιας από τη δυσωδία, τι ντροπή

15 Ιουλ. 2022 - 10:02 | Show Biz
Φιλαρέτη Κομνηνού για αποφυλάκιση Λιγνάδη: Συμπτώματα δύσπνοιας από τη δυσωδία, τι ντροπή

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αποφυλάκιση του καταδικασμένου για δύο βιασμούς Δημήτρη Λιγνάδη και η αναστολή που του δόθηκε από το δικαστήριο, μέχρι το εφετείο. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που εξέφρασαν την έντονη αντίδρασή τους, ήταν και η Φιλαρέτη Κομνηνού. 

Η ηθοποιός, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, έγραψε: «Συμπτώματα δύσπνοιας από τη δυσωδία.. Τί ντροπή. Και αυτό που με τρελαίνει είναι που κάποιοι θα κρυφογελάνε λέγοντας.. ας' τους μωρέ να λένε τώρα... θα το ξεχάσουν σε λίγο καιρό». 

Σημειώνεται πως και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν ένας από τους ηθοποιούς που σχολίασαν τις εξελίξεις στην υπόθεση, γράφοντας: «Τώρα που διαπιστώθηκε ότι ήταν βιαστής αφέθηκε ελεύθερος!! Δεν ήταν θέμα δικαιοσύνης… ήταν θέμα περιέργειας». 
Αλλά και η Καίτη Γαρμπή: «Ναι μεν. Η καταδίκη Λιγνάδη θα μπορούσε να είναι μια ιστορική απόφαση και η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη του #MeToo Αλλά. Αφέθηκε ελεύθερος. Πύρρειος η νίκη τελικά γιατί μετά απο αυτή την απόφαση, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους». 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών για τον βιασμό δύο ανηλίκων. Με ψήφους 4 - 3, όμως, το δικαστήριο έκρινε ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις για αναστολή εκτέλεσης της ποινής, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, με την επιβολή περιοριστικών όρων και την καταβολή εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ.