Ο Δάκης με παρακαλούσε να τον πάω στην Ελβετία να του κάνουν την ένεση να πεθάνει

17 Ιουλ. 2022 - 13:57 | Show Biz
Ο Δάκης με παρακαλούσε να τον πάω στην Ελβετία να του κάνουν την ένεση να πεθάνει

Με τον καρκίνο να προχωρά ο Δάκης ήθελε να φύγει με το κεφάλι ψηλά. Να μην υποφέρει. Μου έλεγε είμαι ευχαριστημένος δεν θέλω να υποφέρω στο φινάλε με παρακαλούσε να τον πάω στην Ελβετία να του κάνουν την ένεση να πεθάνει. Του είπα εγώ τέτοια εγκλήματα δεν κάνω.

Για τα παράπονα που είχε ο αείμνηστος τραγουδιστής από καλλιτέχνες που ευεργέτησε και τον ξέχασαν αλλά και για την επιθυμία του να μην υποφέρει στο τέλος της ζωής του μίλησε ένας από τους στενούς φίλους του Δάκη στην εκπομπή Open Weekend.

 «Κάλλιο αργά παρά ποτέ που ο Σάκης Ρουβάς αναγνώρισε ότι τον βοήθησε ο Δάκης. Ο Δάκης εξέφραζε παράπονα και για άλλους καλλιτέχνες που δεν είχαν καμία επικοινωνία μαζί του. Τον Σάκη Ρουβά τον γνώρισε σε ένα μαγαζί που δούλευε φωνητικά στην Πάτρα και του έκανε πρόταση να τον φέρει στην Αθήνα και έκανε την παραγωγή του πρώτου του δίσκου. Ο Σάκης έμενε στο σπίτι του το πρώτο διάστημα», αποκάλυψε ο Πάνος Δέρβος.

 »Όταν έγινε γνωστός ο Σάκης Ρουβάς εξαφανίστηκε. Ο Ρουβάς εμφανίστηκε τα τελευταία 2-3 χρόνια που είπε καλά λόγια για τον Δάκη. Συναντήθηκαν στα καμαρίνια στο MadWalk και ο Σάκης έπεσε στην αγκαλιά του και τον φίλαγε και αυτή ήταν η τελευταία χαρά που πήρε», συνέχισε.

«Ο Γολγοθάς του Δάκη ξεκίνησε όταν έσπασε το πόδι του πρώτη φορά. Η στεναχώρια του η έντονη, που έμεινε στο κρεβάτι και αναγκαζόταν να υπάρχει άνθρωπος σπίτι του να τον περιποιείται κλπ. -αυτό που δεν ήθελε ο Δάκης ποτέ- του έβγαλε τον καρκίνο. Και τον χτύπησε εκεί που είχε ευαισθησία στα έντερά του. Αλλά μου έλεγε “Πάνο μου δεν με ενδιαφέρει, τα έχω ζήσει όλα. Τα έχω κάνει όλα στη ζωή μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος, το μόνο που δεν θέλω είναι να υποφέρω», είπε ο Πάνος Δέρβος.

Με τον καρκίνο να προχωρά ο Δάκης ήθελε να φύγει με το κεφάλι ψηλά. Να μην υποφέρει. «Μου έλεγε είμαι ευχαριστημένος δεν θέλω να υποφέρω στο φινάλε με παρακαλούσε να τον πάω στην Ελβετία να του κάνουν την ένεση να πεθάνει. Του είπα εγώ τέτοια εγκλήματα δεν κάνω», πρόσθεσε.