Επικαιρότητα:

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Παντρεύτηκαν μυστικά στο Λας Βέγκας

18 Ιουλ. 2022 - 04:46 | Show Biz
Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Παντρεύτηκαν μυστικά στο Λας Βέγκας

Παντρεύτηκαν  στο Λας Βέγκας η Τζένιφερ Λόπεζ κι ο Μπεν Άφλεκ.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο χολιγουντιανός ηθοποιός κράτησαν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην περιοχή υπήρχαν παντού σεκιούριτι, οι οποίοι δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει ούτε να βγάλει φωτογραφίες.

H χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή από άτομα στο στενό περιβάλλον του ζευγαριού, όπου επιβεβαίωσαν την είδηση στο TMZ.

Η Λατίνα σταρ και ο σύζυγός της πήραν άδεια γάμου από την κομητεία Clark County, NV, γεγονός που αποδεικνύει ότι πλέον είναι παντρεμένοι.

Να θυμίσουμε πώς ηθοποιός του «Marry Me» ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον σταρ του «Good Will Hunting» τον Απρίλιο σε ένα σύντομο βίντεο μέσω του ενημερωτικού δελτίου θαυμαστών της, «On The JLo».

Η Τζένιφερ Λόπεζ ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού, πριν από λίγους μήνες μοιράστηκε με τους θαυμαστές της λεπτομέρεις από την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο Μπεν Άφλεκ.

«Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υπόσχονταν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Ποιος είχε μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη», είχε δηλώσει η 52χρονη Αμερικανίδα σταρ.


«Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου», τόνισε η JLo.

«Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα. Έμειναν ανοιχτά μέχρι αργά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια ροζ Cadillac cabrio, που προφανώς κάποτε χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο βασιλιάς (αλλά αν θέλαμε να εμφανιστεί ο ίδιος ο Elvis, αυτό θα μας κόστιζε κάτι παραπάνω)» πρόσθεσε:

Όπως επισήμανε η Λόπεζ, ντύθηκε νύφη με «ένα φόρεμα από μια παλιά ταινία», αντάλλαξαν όρκους με τον Άφλεκ σε ένα «μικρό παρεκκλήσι» και «έδωσαν ο ένας στον άλλον τα δαχτυλίδια που θα φορούν για το υπόλοιπο της ζωής τους».

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Η ιστορία τους μετρά… 20 χρόνια!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», ενώ η Λόπεζ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της Κρις Τζαντ. Μετά τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2002, γεννήθηκε το «Bennifer», με τον Άφλεκ να της κάνει αρχικά πρόταση γάμου το 2002. Ωστόσο, τότε δεν κατάφεραν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μετά από αποτυχημένες σχέσεις και γάμους το ζευγάρι είναι ξανά μαζί έπειτα από 20 χρόνια.