Ελένη Γερασιμίδου: Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας μόνοι

21 Ιουλ. 2022 - 06:58 | Show Biz
Ελένη Γερασιμίδου: Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας μόνοι

Πολλά είναι τα σπίτια στην Ανατολική Αττική που τυλίχθηκαν στις φλόγες, καθώς η πυρκαγιά που ξέσπασε ανάμεσα στο Νταού Πεντέλης και στο Ντράφι το απόγευμα

Σοβαρές ζημιές υπέστη το σπίτι της ηθοποιού και βουλευτή με το ΚΚΕ μεταξύ 2012-2019, Ελένης Γερασιμίδου, στη Νέα Παλλήνη. Οπως είπε, δεν είναι πλέον κατοικήσιμο, ενώ η Πυροσβεστική έφτασε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση στο σημείο ενώ υπήρχαν 18 οχήματα στη Μαραθώνος, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις. Η κ. Γερασιμίδου μίλησε για απόντες από την Πυροσβεστική, τον δήμο και την Πολιτική Προστασία, καταλήγοντας ότι «αυτή η ανάλγητη πολιτική πρέπει να τελειώνει».

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες περνά η Ελένη Γερασιμίδου και ο σύζυγός της Αντώνης Ξένος καθώς η πύρινη λαίλαπα πέρασε και από το σπίτι τους. 

Και δεν άφησε σχεδόν τίποτα στο πέρασμά της καθώς κάηκε ολοσχερώς το εσωτερικό του.

«Στις 4 τα ξημερώματα μας έπνιξε ο καπνός και φύγαμε από το σπίτι κατ’ απαίτηση της κόρης μας. Σε λίγη ώρα πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα που παρέμεινε εδώ, ενώ θέλαμε να την πάρουμε μαζί, και μας είπε ότι το σπίτι μας καίγεται. Δεν μπορέσαμε να έρθουμε κατά δω, δεν μας άφηναν», δήλωσε μεταξύ άλλων η ίδια.

«Μας βοήθησε ο πρόεδρος της περιοχής μας και, με συγχωρείτε δεν ψάχνω την ευκαιρία για να το πω, όλοι μου οι σύντροφοι. Ειναι και εδώ με το σύνθημα μας, «ο λαός σώζει τον λαό» και αυτή είναι η αλήθεια».