Τρομοκρατηθήκαμε – Στιγμές αγωνίας για τον Μίμη Πλέσσα και τη σύζυγό του

21 Ιουλ. 2022 - 08:03 | Show Biz
Τρομοκρατηθήκαμε – Στιγμές αγωνίας για τον Μίμη Πλέσσα και τη σύζυγό του

O Μίμης Πλέσσας και η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ πέρασαν δύσκολες στιγμές με την πυρκαγιά στην Πεντέλη καθώς ήταν πολύ κοντά οι φλόγες στο σπίτι τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι μένει στην Καλλιτεχνούπολη και ήταν ιδιαίτερα ανήσυχο καθώς κινδύνευσε η περιουσία τους.

«Από την πρώτη στιγμή βλέπαμε πίσω από τον λόφο τους πυκνούς καπνούς. Μέχρι στιγμής μπορεί η φωτιά να πήρε άλλη πορεία, ωστόσο με το άκουσμα της είδησης ότι καίγεται η Πεντέλη τρομοκρατηθήκαμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε επί ποδός, γιατί είμαστε σε μια περιοχή που έχει καεί πολλές φορές.

Κάθε καλοκαίρι παρακαλάμε τον Θεό να σώσει ετούτον εδώ τον τόπο. Θέλω επίσης να τονίσω πως, παρόλο που τηλεφωνούσα συνεχώς στης Πυροσβεστική, απαντούσε αυτοματοποιημένο μήνυμα. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό, να μην υπάρχει απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία με Πυροσβεστικό Σώμα» δήλωσε η Λουκίλα Καρρέρ.

Δραματική νύχτα για την Ελεονώρα Μελέτη
Από την πυρκαγιά στην Πεντέλη κινδύνεψε και η Ελεονώρα Μελέτη με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια του MEGA πέρασε «μαύρη» νύχτα αλλά τελικά επέστρεψε την Τετάρτη στο σπίτι της. Η Ελεονώρα Μελέτη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή και η οικογένειά της.

Εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ η ίδια θέλησε να τους καθησυχάσει ότι όλα είναι τώρα καλά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε ένα μήνυμα σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Είναι πραγματικά συγκινητικό το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την οικογένειά μου και το σπίτι μας. Περάσαμε μια δραματική νύχτα, ωστόσο είμαστε όλοι καλά και ασφαλείς. Σας ευχαριστούμε για τη σκέψη σας και το ενδιαφέρον σας. Η σκέψη μας σε όλους, όσοι δοκιμάζονται και σε όλους, όσοι δίνουν τη μάχη».