Επικαιρότητα:

Η ξεχωριστή υποδοχή του Κοινωνία Ώρα MEGA στην Ματίνα Παγώνη

22 Ιουλ. 2022 - 06:32 | Show Biz
Η ξεχωριστή υποδοχή του Κοινωνία Ώρα MEGA στην Ματίνα Παγώνη

Η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» έσπασε το κατεστημένο και υποδέχτηκε την Ματίνα Παγώνη με έναν... ιδιαίτερο τρόπο. Η αντίδραση της ήταν μοναδική!
Η γιατρός και πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη που πάντα δίνει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με ιατρικά θέματα και η συβολή της στην περίοδο της πανδημίας ήταν καταλυτική. Δεν είναι λίγες ωστόσο οι φορές που η γνωστή γιατρός απασχολεί με τον ιδιαίτερο τρόπο που διατυπώνει τις θέσεις της, αλλά πολλές φορές «σπάει» το ιατρικό κατεστημένο! Οι ατάκες της είναι ξεχωριστές και πρωτότυποες, τόσο που δεν αργούν να γίνουν viral

Η Ματίνα Παγώνη δήλωσε θαυμάστρια του Κωνσταντίνου Αργυρού και το «Κοινωνία Ώρα MEGA» της επεφύλαξε μία ωραία και… ξεχωριστή εκπληξη! Πώς αντέδρασε η ίδια;

«Παιδιά δεν έγινε τίποτα εχθές, δεν έχω καταλάβει γιατί έχει γίνει όλη αυτή η ιστορία! Μία ερώτηση απάντησα εάν μου αρέσει το τραγούδι του Αργυρού και είπα ότι είναι ωραίο! Από εκεί και πέρα αυτή η εξέλιξη, τι μηνύματα, τι «κακό», τι viral, τι είναι αυτά;;; Σαν τραγουδιστής έχει ωραία φωνή και τα τραγούδια του είναι ωραία!», είπε αρχικά με χιουμοριστική διάθεση η Ματίνα Παγώνη!

Όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές για το αγαπημένο της τραγούδι, απάντησε… διπλωματικά!

« Δεν είναι θέμα αγαπημένο τραγούδι, έτσι και μπεις σε αυτή τη διαδικασία, έχεις «τελειώσει»! Θα είχα  πάει με την Ανθή Βούλγαρη αλλά δεν είχαμε προλάβει, θα πηγαίναμε να τον ακούσουμε όπως έχουμε πάει και έχουμε δει και άλλους τραγουδιστές!»!

Τέλος, ανέφερε πως οι παρουσιαστές της καλοκαιρινής έκδοσης του «Κοινωνία Ώρα MEGA», Στέλλα Στυλιανού και Νικήτας Κορωνάκης, είναι καταπληκτικοί και η εκπομπή είναι πολύ ωραία! Φυσικά δεν παρέλειψε να «πειράξει» την Ανθή Βούλγαρη για ακόμη μία φορά εν απουσία της, με τις δύο κυρίες να έχουν μία όμορφη και ξεχωριστή σχέση!