Επικαιρότητα:

Σούλα Αθανασιάδου: Θλίψη για τον θάνατο της αγαπημένης Μάχης από τα Εγκλήματα

28 Ιουλ. 2022 - 06:49 | Show Biz
Σούλα Αθανασιάδου: Θλίψη για τον θάνατο της αγαπημένης Μάχης από τα Εγκλήματα

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε ο θάνατος της Σούλας Αθανασιάδου.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο σε ηλικία 92 ετών ωστόσο η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες.

Η κηδεία της έγινε παρουσία μόλις 7 ατόμων στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης στις 14 Απριλίου.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφία που δημοσίευσε το ellinikoskinimatografos.gr, στο μνήμα της αναγράφονται δύο ονόματα. Το βαπτιστικό της που ήταν Ασπασία – Σούλα και τα επίθετα Γαβριηλίδου (του συζύγου της που έφυγε από τη ζωή το 1995) και Αθανασιάδου που ήταν το πατρικό της.

Με μία συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε ο ΑΝΤ1 τη Σούλα Αθανασιάδου.

Η γνωστή ηθοποιός έφυγε από τη ζωή «αθόρυβα», τον Απρίλιο, λίγες ημέρες μετά το Πάσχα, σε ηλικία 92 ετών. 

 
Τα τελευταία χρόνια της ζωής της, η Σούλα Αθανασιάδου πάλευε με το Αλτσχάιμερ. Στην κηδεία της στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης το παρών έδωσαν μόνο 7 άτομα.

Η ηθοποιός είχε γίνει γνωστή από τους ρόλους της σε δημοφιλείς σειρές, όπως τα «Εγκλήματα», «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», «Επτά θανάσιμες πεθερές» και «Λόγω τιμής» και είχε καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Για να τιμήσει τη μνήμη της, ο επίσημος λογαριασμός του ΑΝΤ1 στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά με αποσπάσματα από τρεις σειρές, στις οποίες και πρωταγωνίστησε, τα «Εγκλήματα», «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» και «Βότκα πορτοκάλι».

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:  «Για την αγαπημένη μας Μάχη, Φρόσω και Ευανθία που πάντα φρόντιζε για όλους με τον δικό της αυθεντικό τρόπο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)