Επικαιρότητα:

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έπαθα σοκ εκεί, είπα τότε ότι το χάσαμε το κορίτσι

30 Ιουλ. 2022 - 07:13 | Show Biz
Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έπαθα σοκ εκεί, είπα τότε ότι το χάσαμε το κορίτσι

Εκεί έπαθα ένα μικρό σοκ γιατί είπα το χάσαμε το κορίτσι. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχασα την πίστη μου. Για να καταλάβεις, όταν τη γνώρισα για πρώτη φορά, γύρισα και είπα στην κοινή μας φίλη αυτή μια μέρα θα γίνει η κοπέλα μου.... Eίπε μεταξύ άλλων ο νικητής του φετινού Survivor, Στάθης Σχίζας.

Κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τη Μαρία Παπαϊωάννου έδωσαν οι Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Οι δυο τους μίλησαν για τη γνωριμία τους, αλλά και για τη σχέση τους.

Πόσο καιρό γνωρίζεστε;

Στάθης: Γνωριστήκαμε πριν από επτά χρόνια περίπου μέσω μιας κοινής φίλης. Την είχα σταμπάρει από τότε. 

 Στάθη, να φανταστώ πως εσύ έκανες το πρώτο βήμα;

 Στάθης: Φυσικά. Είδα φως και μπήκα την κατάλληλη στιγμή. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα αλλά δεν της έδειξα το ενδιαφέρον μου τότε για – τί ήταν σε σχέση και ήθελα να είμαι κύριος. Δεν ήθελα να νομίζει ότι είμαι κανένας πέφτουλας. Όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν φίλοι και στα social media, οπότε παρακολουθούσα τη ζωή και την εξέλιξή της. Παράλληλα ρωτούσα πάντα την κοινή μας φίλη για την Αλεξάνδρα και περίμενα. Έλεγα «πού θα πάει. Αν χωρίσει κάποια στιγμή, θα κάνω κίνηση».

Στο μεταξύ εκείνη παντρεύτηκε…

Στάθης: Εκεί έπαθα ένα μικρό σοκ γιατί είπα «το χάσαμε το κορίτσι». Παρ’ όλα αυτά, δεν έχασα την πίστη μου. Για να καταλάβεις, όταν τη γνώρισα για πρώτη φορά, γύρισα και είπα στην κοινή μας φίλη «αυτή μια μέρα θα γίνει η κοπέλα μου». Μου απάντησε «παιδί μου, είσαι τρελό;» και αποκρίθηκα «τετρακόσια τα έχω. Θα το δεις». Η Αλεξάνδρα προχωρούσε στη ζωή της, παντρεύτηκε με τον άνθρωπο που ήταν μαζί (σ.σ. τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο) και εγώ λίγο την άκουσα. Σκεφτόμουν ότι τώρα μπορεί να κάνει κι ένα παιδί. Κάτι όμως μέσα μου μου έλεγε «όχι, Στάθη, εκεί εσύ». Μέχρι που έμαθα ότι χώρισε.

Αλεξάνδρα: Όταν χώρισα, έκανε κάποιες κινήσεις, εγώ όμως ήθελα να ζήσω λίγο τη ζωή μου ως single γιατί μόλις είχα βγει από έναν γάμο και μια μακροχρόνια σχέση. Επειδή μάλιστα όλα αυτά συνέβαιναν στη ζωή μου σε μια περίοδο που ήμουν μικρή και οι φίλες μου ελεύθερες, ήθελα να ζήσω λίγο μόνη μου. Έμεινα λοιπόν μόνη και έπειτα από κάποιο διάστημα έδεσε το γλυκό. Θυμάμαι ότι είχαμε φοβερή χημεία στην παρέα, μου έβγαζε όμως και κάτι ερωτικό. Είχε τα στοιχεία του άντρα που ήθελα να είμαι μαζί του.

Για αρκετό καιρό κανείς δεν γνώριζε για τη σχέση σας.

Στάθης: Περνούσαμε πολύ ωραία και επειδή εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον χώρο, δεν θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω και να συζητιέται μέχρι να δέσει. Θέλαμε να προστατέψουμε τη σχέση μας. Μην ξεχνάς ότι η Αλεξάνδρα είναι μια κοπέλα αναγνωρίσιμη και ό,τι και να κάνει θα κριθεί.

Αλεξάνδρα: Ξέρεις τι γίνεται; Αν κάνεις κάποιες σχέσεις και δεν προχωρήσουν, βλέπεις ότι όλα αυτά μένουν. Εγώ θέλω να είμαι προσεκτική με την εικόνα μου. Δεν ήθελα να βγει προς τα εξω κάτι χωρίς να είμαι σίγουρη, να τελειώσει και μετά όλο αυτό να έχει μείνει. Στο μεταξύ, είχα βγει και από τον γάμο και είχα μια ανασφάλεια.