Επικαιρότητα:

Baby Boom στην ελληνική showbiz: Μοντέλα, ηθοποιοί, σεφ και celebrities περιμένουν... τον πελαργό!

01 Αυγ. 2022 - 09:29 | Show Biz
Baby Boom στην ελληνική showbiz: Μοντέλα, ηθοποιοί, σεφ και celebrities περιμένουν... τον πελαργό!

Μοντέλα, ηθοποιοί, σεφ και celebrities παντός είδους ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο είτε το πρώτο τους παιδί είτε να καλωσορίσουν νέα μέλη στην οικογένεια τους. Για τους περισσότερους, το Instagram αποτέλεσε τον καλύτερο τρόπο ώστε να ανακοινώσουν το ευχάριστο γεγονός στους αμέτρητους θαυμαστές τους.

 Η Αντιγόνη Ψυχράμη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, μ' ένα υπέροχο πλάνο, το οποίο και δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φορώντας ένα ποδηλατικό κολάν και ένα πουκάμισο που άφηνε ακάλυπτη την κοιλίτσα της, το look ολοκλήρωσε με το χαμόγελο της ευτυχίας και την εξής λεζάντα: «Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Ευλογία». Η ηθοποιός που έχει αποκτήσει ήδη ένα παιδί με τον σύζυγό της Δημήτρη Μακαλιά, τον μικρό Χάρη, σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της και το δεύτερο παιδάκι τους, το οποίου το φύλο ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει ακόμα.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού η ηθοποιός βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Οι δυο τους ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί και καρπό του έρωτά τους. Όπως έχει αποκαλύψει ο Πάνος Ιωαννίδης, το μωρό που περιμένει το ζευγάρι είναι αγοράκι. Εκτός, όμως, από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, άλλος ένας σεφ ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Άκη Πετρετζίκη. «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα» έγραψε στα social media, αναρτώντας ένα καρτούν που δείχνει ένα κοριτσάκι να κρατά μια κουτάλα στο ένα χέρι και έναν αναδευτήρα στο άλλο, με το χαρακτηριστικό «baby loading» στην άκρη της φωτογραφίας. 

 Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τη μέρα που η Λάουρα Νάργες έκανε την έκπληξη, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, έχει αγκαλιά τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι, οι οποίοι κρατούν το υπερηχογράφημα. «Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι» έγραψε, χαρακτηριστικά, στη λεζάντα. 

 Τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη. Η επιχειρηματίας που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks», σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατήσει το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτά της, με τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Τρισευτυχισμένη, όμως, είναι και η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς όπως ανακοίνωσε περιμένει το πρώτο της παιδί. Στο Instastory που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους είναι ξαπλωμένη και με το χέρι της χαϊδεύει την κοιλιά της. Πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε: «Baby loading», αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε λίγο καιρό θα γίνει μητέρα. 

Ο γιατρός του «Σασμού» θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά. Ο Θανάσης Πατριαρχέας, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ανακοίνωσε ότι η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου, είναι έγκυος. Στις φωτογραφίες, βλέπουμε τον ηθοποιό να φιλάει τη φουσκωμένη κοιλιά της συζύγου του, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία η εγκυμονούσα ποζάρει με ολόσωμο μαγιό πάνω σ' ένα σκάφος.

 «Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της, ανακοινώντας ότι θα γίνει σύντομα μανούλα.

 Η ίδια αποκάλυψε πως οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι και ήταν κι αυτό μία από τις αιτίες που απείχε από τα social media. «Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις».

Ethnos.gr