Επικαιρότητα:

Βανδή: Τα πιο χαρούμενα και όμορφα γενέθλια στην αγκαλιά του αγαπημένου της Βασίλη Μπισμπίκη

01 Αυγ. 2022 - 09:38 | Show Biz
Βανδή: Τα πιο χαρούμενα και όμορφα γενέθλια στην αγκαλιά του αγαπημένου της Βασίλη Μπισμπίκη

Τα πιο χαρούμενα και όμορφα γενέθλια των τελευταίων ετών γιόρτασε η Δέσποινα Βανδή στην αγκαλιά του αγαπημένου της Βασίλη Μπισμπίκη. Η τραγουδίστρια έκλεισε τα 53 της χρόνια και είναι πιο όμορφη και πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Εχει κάθε λόγο να γιορτάζει την κάθε στιγμή. Φέτος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη λόγω εμφάνισής της σε νυχτερινό κέντρο της πόλης. Μαζί της ήταν και ο αγαπημένος της, ο οποίος είχε παράσταση στο πλαίσιο της περιοδείας του με την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Τζέζαρις Γκραουζίνις, που παρουσιάστηκε στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης».

Οι δυο τους ταξίδεψαν παρέα και, παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, βρήκαν χρόνο για να περάσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα μαζί. Ο Β. Μπισμπίκης, μετά το πέρας της παράστασης, θαύμασε επί σκηνής την αγαπημένη του στο γνωστό club της πόλης «Katalayia», το οποίο ήταν κατάμεστο. Η Δ. Βανδή, όπως πάντα, είχε μάτια μόνο για τον σύντροφο της ζωής της.

Την επόμενη ημέρα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, μαζί με τον καλό της φίλο Σάββα Σπαθαρίδη, παρακολούθησε την παράσταση «O γυάλινος κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, με τη σπουδαία Κάτια Δανδουλάκη. Λίγο αργότερα, όλοι μαζί έκοψαν τη σοκολατένια τούρτα στο ξενοδοχείο «Τhe met», όπου και διέμεναν.

Η συνέχεια περιελάμβανε δείπνο με τα πιάτα του Στέφανου Σαράτση στο εστιατόριό του, ενώ μια μικρή βόλτα στο κέντρο της πόλης ολοκλήρωσε το εορταστικό διήμερο.

Διακοπές «χωρίς φίλτρο»

Η Δ. Βανδή και ο Β. Μπισμπίκης φέτος θα κάνουν διακοπές σε ολόκληρη την Ελλάδα, συνδυάζοντάς τες με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Είναι μια ευκαιρία να κάνουν αυτό που αγαπούν πολύ, έχοντας συντροφιά ο ένας τον άλλον. Ζουν τον απόλυτο έρωτα «χωρίς φίλτρα», βιώνουν μοναδικά συναισθήματα και απολαμβάνουν ήδη ένα ξεχωριστό καλοκαίρι, το πρώτο που είναι μαζί, χωρίς να παίζουν κρυφτό ανησυχώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.