Επικαιρότητα:

Γιώργος Δασκαλάκης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Έκκληση για αίμα στα social media

09 Αυγ. 2022 - 09:55 | Show Biz
Γιώργος Δασκαλάκης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Έκκληση για αίμα στα social media

Κάνοντας μια σειρά από αναρτήσεις στα social media ο Γιώργος Δασκαλάκης δεν έκρυψε τον φόβο και την αγωνία για την κατάσταση της υγείας του, με τους δικούς του ανθρώπους να κάνουν έκκληση για αίμα.

«Δεκαέξι χρόνια ζητούσα από τον οργανισμό μου… μου έδινε και του έδινα…άλλα κάποια στιγμή σταμάτησε να δίνει… Εδώ και ενάμιση μήνα άκουγα ένα καμπανάκι αλλά αδιαφόρησα!!! Και τώρα μπουμ!!! Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο πολύ… Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε τα μαντάτα.. Θεέ μου βάλε το χέρι σου», είχε γράψει ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Σε δεύτερη ανάρτηση για την υγεία του, ο τραγουδιστής ενημέρωσε: «Αγάπες μου να σας έχει ο θεός καλά για αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον σας!!! Απλά το προλάβαμε στο 89!!! Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης θα τα καταφέρουμε!!!Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι. Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι! Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιες φωτό γιατί αυτή τη στιγμή θέλουμε θετική ενέργεια!!! Ο ΘΕΟΣ μαζί μας!!!

Tις τελευταίες ώρες μέσα από τα social media οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθούν φιάλες αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου.