Στάθης Σχίζας: Απάντησε, για πρώτη φορά, στα αρνητικά σχόλια για τις χλιδάτες διακοπές με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

09 Αυγ. 2022 - 18:55 | Show Biz
Στάθης Σχίζας: Απάντησε, για πρώτη φορά, στα αρνητικά σχόλια για τις χλιδάτες διακοπές με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μετά το τέλος του Survivor, όπου και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής, ο Στάθης Σχίζας απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ο επιχειρηματίας, φαίνεται πως έλαβε αρκετά αρνητικά σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξαιτίας των αναρτήσεων του. Μερίδα των διαδικτυακών του φίλων του «χρέωσε» πως κάνει «χλιδάτες διακοπές», πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τον εκμεταλλεύεται οικονομικά και πως επέλεξε να κάνει διακοπές με την σύντροφό του και όχι με την κόρη του.

Ο Στάθης Σχίζας, για πρώτη φορά, απάντησε σε όλα τα αρνητικά σχόλια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. 

Με μια μακροσκελή ανάρτηση, ο επιχειρηματίας έδωσε τις απαντήσεις του τονίζοντας όμως πως κακώς μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία.«Καλησπέρα σας και εύχομαι να περνάτε καλά. Βλέπω διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που γράφετε ορισμένοι χωρίς να ξέρετε και χωρίς να σας πέφτει λόγος. Κακώς μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία να απολογηθώ για το τι κάνω μόνο και μόνο γιατί προσβάλλομαι από κάποια σχόλια κι εγώ και η σύντροφός μου. Αρχικά μερικοί λέτε για τις χλιδάτες διακοπές χιλιάδων ευρώ και τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα», ξεκινά το μακροσκελές κείμενο του επιχειρηματία.Για το ότι δεν κάνει διακοπές με την κόρη του: «Δεύτερον αναφέρετε το ότι δεν κάνω διακοπές με το παιδί μου χωρίς να ξέρετε τι συμβαίνει στο σπίτι του κάθε ανθρώπου το οποίο είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα… Αν παρατηρήσατε η κόρη μου δεν ήρθε στον τελικό… Αν σκεφτείτε λίγο καλύτερα θα βρείτε και τις απαντήσεις…»

Για το έπαθλο του Survivor: «Πρώτον το έπαθλο δεν το έχω πάρει ακόμα και θα αργήσω να το πάρω κιόλας όπως κάθε χρόνο καθυστερεί αρκετά. Το τι θα κάνω το έπαθλο ή μέρος αυτού εγώ μιλάω με πράξεις και όχι με κουβέντες και θα το δείτε όταν έρθει η ώρα». 

Για τα ακριβά ξενοδοχεία των διακοπών: «Δεύτερον ότι βλέπετε από αυτά τα πανάκριβα ξενοδοχεία όπως λέτε, το τονίζω, μερικοί, αυτή την περίοδο είναι συνεργασίες διαφήμισης με τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία αλλά αν είστε λίγο πιο προσεκτικοί και όχι κακοπροαίρετοι θα το είχατε καταλάβει. Τρίτον δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι άνεργος, είμαι ενεργός επιχειρηματίας τα τελευταία περίπου 10 χρόνια και με τη βοήθεια το Θεού πάνε όλα καλά».

Για τη σύντροφό του: «Και τελευταίο η Αλεξάνδρα είναι και αυτή επιχειρηματίας, έχει δικά της χρήματα, είναι ανεξάρτητη, δεν έχει και δεν είχε ποτέ ανάγκη κανέναν χ ψ Στάθη να φάει χρήματα. Είναι μια άξια κοπέλα, έχει καταφέρει αρκετά πράγματα τα οποία εσείς δεν τα ξέρετε και ούτε υπάρχει λόγος να τα μάθετε».

Και καταλήγει ο Στάθης Σχίζας: «Απλά σας το ζητάω σαν χάρη και κάποιους θα είναι χάρη για τον εαυτό τους, όταν βλέπουν μια όμορφη εικόνα να μην πετάνε δηλητήριο γιατί έτσι δηλητηριάζουν τον εαυτό τους… αυτά από εμένα, συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά πρέπει κάποια πράγματα να γίνονται ξεκάθαρα… Δεν είναι όμορφο όταν κάποιος άνθρωπος είναι κάπου με διαφορά σχόλια να προσπαθούμε να του χαλάσουμε την ψυχολογία επειδή χαλιόμαστε για δικούς μας λόγους. Και ξανά λέω αναφέρομαι σε αυτούς τους λίγους κακοπροαίρετους… Σας φιλώ και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους».