Επικαιρότητα:

Στάθης Σχίζας: Η πρώην σύντροφός του σπάει τη σιωπή της - Δε μιλάω μήνες

10 Αυγ. 2022 - 11:22 | Show Biz
Στάθης Σχίζας: Η πρώην σύντροφός του σπάει τη σιωπή της - Δε μιλάω μήνες

Λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα που έκανε μέσω των social media ο Στάθης Σχίζας, η πρώην σύντροφός του και μητέρα της κόρης του, πήρε θέση για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται ο νικητής του φετινού Survivor. Στο επίκεντρο των κακόβουλων σχολίων βρίσκονται οι χλιδάτες διακοπές με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η σχέση του με την κόρη του. 

 “Να σας πω κι εγώ λοιπόν δύο λόγια για τη ζωή μου, γιατί λένε τόσα οι άλλοι δημόσια και δε μιλάω μήνες. Νομίζω πως έχω κι εγώ το δικαίωμα να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή εν τέλει. Το ’12 έκανα μία σοβαρή σχέση με ένα παιδί. Το ’14 ήρθε το κοριτσάκι μου και ήταν συνειδητή επιλογή και των δύο. Το ’17 ήταν ο οριστικός χωρισμός μου για όσους ξεχνάνε. Όταν χώρισα για πρώτη φορά, ήμασταν Άρτα οικογενειακώς και απλά έμεινα εκεί για λίγο. Δεν πήρα το παιδί από την Αθήνα εγώ” ανέφερε η Άννα Μαρία Κατσαρού. 

“Συνεχίζω λοιπόν, μένω εδώ 6 χρόνια στην ίδια γειτονιά με τη μητέρα του μπαμπά της μικρής μου καθώς μεγαλώνω μαζί της την κόρη μου, είναι για μένα στήριγμα καθώς έχω χάσει και τους δύο γονείς μου. Οπότε έτσι μπορεί να τη βλέπει κάθε μέρα και όταν προλαβαίνει δηλαδή από τις πολλές δουλειές του. Κι επειδή η κόρη μου μεγαλώνει και σύντομα θα διαβάσει όλα αυτά στο Ίντερνετ, να της τονίσω πως τη φέραμε με απόλυτη αγάπη σε αυτή τη ζωή. Ακόμα κι όταν χωρίσαμε, είμαστε πάντα δίπλα της, πως θα βλέπει πάντα τον μπαμπά της και πως την αγαπάμε πολύ. Ακόμα κι αν προχωρήσαμε στα προσωπικά μας, όπως κάνει πολύς κόσμος, εκείνη θα είναι πάντα η προτεραιότητά μας” έγραψε η πρώην σύντροφος του Στάθη Σχίζα.

enikos.gr