Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απολαμβάνει και πάλι το καλοκαίρι!

10 Αυγ. 2022 - 11:42 | Show Biz
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απολαμβάνει και πάλι το καλοκαίρι!

Απολαμβάνει και πάλι το καλοκαίρι την ώρα που τα δημοσιεύματα τη θέλουν ερωτευμένη.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι η γυναίκα -σύμβολο δύναμης- που είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά τον Μάιο του 2020 ύστερα από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την 37χρονη Έφη Κακαράτζουλα. Από τότε, η 36χρονη Ιωάννα έχει κάνει πάνω από 10 χειρουργεία και παρά την τεράστια ταλαιπωρία που έχει υποστεί και έναν τεράστιο αγώνα δρόμου που έχει μπροστά της, δεν φαίνεται να χάνει το θάρρος και την αισιοδοξία της. Με γενναιότητα και δύναμη, συνεχίζει τη ζωή της ενώ δίνει δύναμη σε όλον τον κόσμο και μέσα από τα podcasts ενδυνάμωσης τα οποία και παρουσιάζει.

Στα πιο πρόσφατα νέα της νεαρής γυναίκας και τρεις ημέρες αφότου ανέβασε τις πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό μετά την περιπέτειά της, η Ιωάννα μοιράστηκε και κάποιες νέες φωτογραφίες της με μπικίνι. Στα εν λόγω stories, η podcaster ποζάρει με αυτοπεποίθηση και κίτρινο μαγιό με prints ενώ απολαμβάνει την υπέροχη θέα της θάλασσας. Φορώντας τα γυαλιά της, μπορούμε να πούμε πως τα... φόρεσε παράλληλα σε όλους εκείνους που δεν ήθελαν να τη δούνε να σηκώνεται.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπορεί πια να βγαίνει άφοβα στον ήλιο και να απολαύσει το καλοκαίρι της. Οι θεραπείες απέδωσαν και με υψηλή προστασία η Ιωάννα μπορεί πια να κάνει και εκείνη διακοπές όπως είδαμε στην ανάρτηση που έκανε μέσα στο σαββατοκύριακο.

Αυτό που σε εμάς μοιάζει φυσιολογικό αυτό το καλοκαίρι, το να βγαίνουμε δηλαδή άφοβα στην παραλία, μέχρι πρότινος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Τώρα πια όμως, μπορεί να χαίρεται και εκείνη τις διακοπές της, χωρίς να φοβάται τις συνέπειες. Στις φωτογραφίες της δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της.

queen.gr