Επικαιρότητα:

Αν Χεκ: Ο πατέρας της τη βίαζε από μικρή - Ο τραγικός χαμός του αδερφού και της αδερφής της

14 Αυγ. 2022 - 13:49 | Show Biz
Αν Χεκ: Ο πατέρας της τη βίαζε από μικρή - Ο τραγικός χαμός του αδερφού και της αδερφής της

Στις 12 Αυγούστου έφυγε η Αν Χεκ από τη ζωή, αφότου την αποσύνδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη, μια εβδομάδα μετά από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, στο οποίο η ηθοποιός φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή ανοξική εγκεφαλική βλάβη.

Το 2001 να αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την παιδική της ηλικία και τον εφιάλτη που έζησε τα χέρια του πατέρα της.

«Δεν είμαι τρελή, αλλά έχω ζήσει μία τρελή ζωή. Είχα έναν άλλον εαυτό που τον έλεγαν Σελέστια. Προσπαθούσα να ξεφύγω από όσα ζούσα και δεν μπορούσα να διαχειριστώ. Ήταν πραγματικά τρελό όλο αυτό που συνέβαινε. Ο πατέρα μου με βίαζε επανειλημμένα. Έχωνε το π* του στο στόμα μου και μετά έκανε σεξ μαζί μου. Όλα ξεκίνησαν από πολύ μικρή ηλικία. Μετά βίας θυμάμαι πότε. Τόσο μικρή ήμουν».

 «Είναι πάντα δύσκολο για ένα παιδί να καταγγείλει βιασμό. Είναι όλοι τόσο δύσπιστοι και ζητάνε αποδείξεις. Προφανώς δεν έχεις αποδείξεις. “Και πώς είσαι τόσο σίγουρη;” με είχαν ρωτήσει. Από τα πιο επίπονα πράγματα που άκουσα ποτέ στη ζωή μου. Ο πατέρας μου με κόλλησε πολλά αφροδίσια νοσήματα ανάμεσα σε αυτά και έρπη των γεννητικών οργάνων. Τελικά, πέθανε από AIDS και κάπως έτσι μάθαμε ότι σε όλη του τη ζωή ήταν γκέι! Όταν έμαθα για πρώτη φορά την αιτία θανάτου του, φοβήθηκα πολύ. Πίστεψα ότι με είχε κολλήσει», είχε πει χαρακτηριστικά.

 Την χρονιά που πέθανε ο πατέρας της, ο αδερφός της σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα δέντρο. Αργότερα, το 2005, έχασε και την αδερφή της από καρκίνο.