Επικαιρότητα:

Δάνης Κατρανίδης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η επιθυμία του

14 Αυγ. 2022 - 18:07 | Show Biz
Δάνης Κατρανίδης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η επιθυμία του

Ο ηθοποιός Χρήστος Φωτίδης μίλησε για τον Δάνη Κατρανίδη λέγοντας πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας για το οποίο όμως δεν θέλει να μιλάει.

«Έχω δει τις παραστάσεις του, τον θαυμάζω ως ηθοποιό κι ως άνθρωπο. Του μίλησα πριν ενάμιση μήνα, δεν θέλω να τον πιέζω να μιλάει γιατί έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά δεν θέλει να μιλάμε για αυτό. Είναι πολύ αξιοπρεπής. Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας κι εύχομαι και θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του», σημείωσε ο ηθοποιός.

Μιλώντας στην Espresso, αναφέρθηκε και στο πώς πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός: «Το ήθελα από παιδί. Στη σχολή Ηλεκτρονικών που πήγα, διευθυντής ήταν ο αδελφός του κονφερασιέ και στιχουργού, Όμηρου Αθηναίου -τον έλεγαν Αναγνωστόπουλο- και κάθε χρόνο ανέβαζε μια παράσταση στη Σχολή, του άρεσαν τα καλλιτεχνικά. Ήρθε ο ηθοποιός-σκηνοθέτης και συγγραφέας Γρηγόρης Κωνσταντής Μασσαλάς και μας βοήθησε και ανεβάσαμε στο θέατρο Βρετάνια τον ''Παπαφλέσσα'' -εγώ έπαιξα τον πρωταγωνιστικό ρόλο- στο ρεπό από τις παραστάσεις του θεάτρου καθώς εκεί έπαιζε ο Μίμης Φωτόπουλος τον ''Δον Καμίλο'' κι είχε ουρές. Από τον Γρηγόρη Κωνσταντή Μασσαλά γνώρισα για πρώτη φορά τη μαγεία του θεάτρου. Την επόμενη χρονιά που ανεβάσαμε τον ''Καλό Στρατιώτη Σβέιν'', ήρθε ο Δάνης Κατρανίδης για να μας σκηνοθετήσει. Με το που με είδε να παίζω, μου είπε: ''Εσύ πρέπει να γίνεις ηθοποιός. Έχεις ταλέντο''. Έτσι κι έκανα και τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».