Επικαιρότητα:

Πέθανε από μηνιγγίτιδα ηθοποιός του Beverly Hills, 90210

15 Αυγ. 2022 - 06:57 | Show Biz
Πέθανε από μηνιγγίτιδα ηθοποιός του Beverly Hills, 90210

Πέθανε σε ηλικία 64 ετών γνωστή ηθοποιός, η οποία είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα.

Τον θάνατο της Denise Dowse ανακοίνωσε η οικογένειά της, με μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram.

Η 64χρονη ηθοποιός είχε λάβει μέρος σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Ευρέως γνωστή έγινε για τους ρόλους της στο “Insecure” ως Dr. Rhonda Pyne αλλά στη σειρά “Beverly Hills, 90210” ως κυρία Yvonne Teasley.

«Θέλω να ευχαριστήσω φίλους και συγγενείς για την αγάπη και τις προσευχές τους. Με πολύ βαριά καρδιά σας ανακοινώνω ότι η αδελφή μου, Denise Dowse, έκανε το βήμα για να συναντήσει την οικογένειά μας στην αιώνια ζωή» έγραψε η αδελφή της, γνωστοποιώντας τον θάνατο της ηθοποιού.

«Η Denise Yvonne Dowse ήταν η πιο θαυμάσια αδερφή, η πιο λαμπερή ηθοποιός, μέντορας και σκηνοθέτης. Ήταν ο καλύτερος μου φίλος και συγγενής. Η Denise σας αγαπούσε όλους. Γνωρίζω ότι μας βλέπει από ψηλά με όλη την αγάπη που είχε» πρόσθεσε.

«Είμαι τόσο περήφανη που ήμουν η αδερφή της», είπε η Tracey Dowse στο CNN. «Φώτιζε τη σκηνή και την οθόνη. Ήξερε πώς να χορεύει στη ζωή και να βλέπει τη χαρά. Κάτι από το οποίο μπορούμε όλοι να μάθουμε».

Η Denise Yvonne Dowse είχε πέσει σε κώμα εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα καθώς η μηνιγγίτιδα είχε επηρεάσει την εγκεφαλική της λειτουργία και τη σπονδυλική της στήλη.

Η Denise Yvonne Dowse είχε λάβει μέρος σε σειρές όπως “Grey’s Anatomy,” “The X-Files,” “Criminal Minds,” “Bones,” “House,” “Monk,” “Law & Order,” “Gilmore Girls,” “Charmed,” “The Bernie Mac Show,” “Nip/Tuck,” “Moesha,” “Sister, Sister,” “ER,” “Step by Step,” “Buffy the Vampire Slayer,” “Seinfeld” και “Full House”.