Snik: Δέχθηκε επίθεση σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη – «Τρώει ξύλο»

15 Σεπ. 2022 - 07:20 | Show Biz
Snik: Δέχθηκε επίθεση σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη – «Τρώει ξύλο»

Ο Snik έρχεται πάλι στο προσκήνιο, για λάθος λόγο. Tις τελευταίες εβδομάδες ο τράπερ απασχολεί την κοινή γνώμη για τους τσακωμούς και ανάρμοστη συμπεριφορά. Πρώτο επεισόδιο, το περιστατικό στην Κατερίνη με το άγριο ξύλο μέσα σε κλαμπ, όταν η παρέα του γνωστού τράπερ ήρθε στα χέρια με θαμώνες του καταστήματος. Λίγες ημέρες αργότερα στην Θεσσαλονίκη, ένα βίντεο τον έδειχνε να έχει έντονο διάλογο με έφηβο στον δρόμο της Θεσσαλονίκης. Τώρα το κακό τρίτωσε, καθώς πριν από μέρες άλλος τράπερ ανέβασε μια φωτογραφία του Snik και τον «προειδοποίησε» πως θα ανεβάσει βίντεο που «τρώει ξύλο», όπως είπε.

Αρχικά το βίντεο ανέβηκε, μετά το κατέβασαν για να έρθει η απάντηση του Snik ο οποίος σε κάποια stories στο Instagram ανταπέδωσε τις απειλές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το οριστικό ανέβασμα του βίντεο το οποίο πλέον κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στα πλάνα φαίνεται ο Snik, να είναι στο έδαφος και τον χτυπάνε, βρίζοντάς ενώ τον απειλούν να μην ξαναπάει στην Θεσσαλονίκη. 
«Έλα ξανά Θεσσαλονίκη. Θα σε μάθω εγώ. Μην ξαναέρθεις εδώ πέρα», τον απειλούσαν.

Ο Snik απαντά για τον τσακωμό στη Θεσσαλονίκη: Όπως βλέπετε, έχω δύο χέρια, τρία πόδια…

Για τον τσακωμό στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Snik σε βίντεο που ανάρτησε μέσα από το προφίλ του στο Instagram. Ο τράπερ, απευθύνθηκε στους ακόλουθούς του που τον ρώτησαν για το συμβάν και ανέβασε ένα βίντεο μέσω stories, όπου αρχικά λέει:

«Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε Σαλόνικα. Που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σηκώσανε χέρι. Όπως βλέπετε, δύο χέρια τρία πόδια μου κλα… τα αρχ….

Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς από ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση Για όσους ενδιαφέρθηκαν αν είμαι καλά, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όσο περί βίντεο και φωτογραφίες ή σχόλια, νομίζετε ότι θα με κουνήσετε έστω και λίγο τόσα χρόνια δεν με κουνήσατε είστε πάρα πολύ γελασμένοι». Στη συνέχεια, απευθύνεται σε κάποιον του οποίου το όνομα δεν ανέφερε, λέγοντάς του:

«Έχουμε και εμείς βίντεο με τα φιλαράκια σου μην ανησυχείς» και συμπλήρωσε: «Και κάτι τελευταίο, δεν είναι τυχαίο ότι μετά τα βραβεία έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί, τυχαία σε μαγαζιά από δω και από κει, μπορείτε να σκεφτείτε και μόνοι σας».

@astodiaolo420fyp  original sound - giorgichiqobavaa