Σοφία Βόσσου: Η κόρη της αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη, στη φυλακή

20 Σεπ. 2022 - 08:13 | Show Biz
Σοφία Βόσσου: Η κόρη της αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη, στη φυλακή

Η Ερασμία Μάνου, τραγουδίστρια και κόρη της Σοφίας Βόσσου, αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Σε δηλώσεις της στο Happy Day μίλησε για τον αγαπημένο της.

«Σε αυτές τις συνθήκες, οι δεσμοί μεγαλώνουν. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα», είπε η Ερασμία Μάνου.

Μιλώντας για τη γνωριμία τους, σημείωσε: «Αρχίσαμε να επικοινωνούμε, όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα στα social media, τον λογαριασμό δεν τον χειριζόταν εκείνος, αλλά του το μετέφεραν το μήνυμά μου».

«Εκείνος ζήτησε το τηλέφωνό μου κι εκείνος επικοινώνησε μαζί μου. Μιλάγαμε και μετά πήγαινα στα επισκεπτήρια να τον δω κάθε 15 ημέρες και τον έβλεπα κλεφτά, όταν πήγαινε στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε.

Τόνισε μάλιστα, πως και οι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή, δεν παύουν να είναι κι εκείνοι άνθρωποι.

Τέλος, εξήγησε πώς έγινε ο αρραβώνας τους. «Πήραμε μια ειδική άδεια για λίγες ώρες. Ήταν περίεργο όλο αυτό. Και η μαμά μου ήρθε, είναι πολύ καλά μεταξύ τους. Επικοινωνούν κιόλας με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή η μητέρα μου φοβήθηκε. Δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί η κοινωνία ότι έχω αρραβωνιαστεί έναν κρατούμενο. Κάνω πολλά όνειρα με τον Βασίλη. Ελπίζω αυτή η ιστορία να τελειώσει γρήγορα, έχει εκτίσει την ποινή του».