Βρισηίδα Ανδριώτου: Μένουμε στο σπίτι των γονιών του Σπύρου

22 Σεπ. 2022 - 11:51 | Show Biz
Βρισηίδα Ανδριώτου: Μένουμε στο σπίτι των γονιών του Σπύρου

Λεπτομέρειες για τη σχέση τους αποκάλυψαν την Πέμπτη (22/9) οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας που ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης και από τότε είναι αχώριστοι.

Το ζευγάρι μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωϊνό μας» με τη Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως συζεί προσωρινά στο σπίτι των γονιών του φαρμακοποιού.

Μένουν εκεί προσωρινά μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση στο δικό τους σπίτι, ανέφερε η Βρισηίδα.

Οι γονείς του Σπύρου όπως τόνισε μένουν στην Κάλυμνο και τους επισκέφτηκαν για να γνωρίσουν τη Βρισηίδα.

Οι δυο τους είπαν πως είναι μαζί από το πάρτι ένωσης του Survivor. «Είχαμε και μερικούς τσακωμούς στο παιχνίδι κι επιπλέον εγώ έφυγα δέκα ημέρες νωρίτερα αλλά αυτό δεν μας πτόησε», πρόσθεσε η Βρισηίδα.

Ο Σπύρος δήλωσε ότι το πρώτο «σκίρτημα» στον έρωτα τους ήταν η στιγμή που έβρεχε καταρρακτωδώς στο πάρτι της ένωσης και ήρθε και ξάπλωσε πάνω του η Βρισηίδα.

«Λόγω καιρικών συνθηκών το πάρτι έγινε την επόμενη ημέρα. Περιμέναμε να σταματήσει η βροχή για 3-4 ώρες κάτσαμε σε ένα υπόστεγο όλοι μαζί. Είχε φύγει και η Ευρυδίκη που ήταν η κολλητή μου στο παιχνίδι, οπότε πιο μεγάλη ασφάλεια ένιωσα με τον Σπύρο, για να πάω να ξαπλώσω και να μου βάλει ένα μπουφανάκι που βρήκε εκεί πέρα. Ένιωσα ασφάλεια ότι αν κοιμηθώ δεν θα αφήσει κάποιον να με πειράξει» δήλωσε η Βρισηίδα.

«Έχουμε επέτειο σχέσης 15 Απριλίου» πρόσθεσε.