Γιώργος Λιάγκας: Ας με συγχωρέσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος που θα το πω, τον είδα σε παραλία της Αττικής

23 Σεπ. 2022 - 12:52 | Show Biz
Γιώργος Λιάγκας: Ας με συγχωρέσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος που θα το πω, τον είδα σε παραλία της Αττικής

Με αφορμή μια αναφορά που έκανε ο Στέλιος Παρλιάρος στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον γιο του, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη στο Πρωινό την Παρασκευή.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε: «Ας με συγχωρέσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος που θα το πω, δεν έχω πάρει την άδειά του αλλά θα το πω, γιατί αυτό με χαρακτηρίζει ότι καμιά φορά κάνω του κεφαλιού μου. Τον είδα το καλοκαίρι σε μια παραλία της Αττικής με το παιδάκι του που το μάθαινε σκι. Επειδή συγκινούμαι πάντα με τους γονείς και δακρύζω και συγκινούμαι πολύ, είναι πολύ γλυκός πατέρας.  
Δεν με παρατήρησε, ήμουν σε μια γωνιά έκανα μπάνιο μόνος μου, πολύ γκλυκός πατέρας. Υποκλίνομαι στους ανθρώπους γιατί το σημαντικότερο, εκεί που δίνουμε εξετάσεις οι άνθρωποι, για μένα τουλάχιστον,  είναι να είμαστε καλοί γονείς».

"Έτυχε να πουν τότε ότι ο Φώτης έχει σχέση με έναν σεφ κι επειδή εγώ είμαι κολλητός φίλος του Φώτη..." 
Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Στέλιος Παρλιάρος αναφέρθηκε και στη φημολογία που υπήρχε για τη σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ακόμα και για το παιδί του.

«Έτυχε να πουν τότε ότι ο Φώτης έχει σχέση με έναν σεφ κι επειδή εγώ είμαι κολλητός φίλος του Φώτη… Ποιος είναι τηλεοπτικό σεφ φίλος του Φώτη; Άρα ο Παρλιάρος, άρα το παιδί είναι του Παρλιάρου. Και τώρα βρισκόμαστε με τον Φώτη και γελάμε.  Προχθές είδα και το παιδί του που είχε γενέθλια ο Φώτης και του λέει «πήγαινε και στον μπαμπά σου να τον φιλήσεις» και γελάμε, το διακωμωδούμε πλέον αυτό.

Το παιδί θα παντρευτεί, θα πάει πανεπιστήμιο και θα λένε ακόμα ότι το παιδί είναι δικό μου», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Παρλιάρο.