Πέτρος Πολυχρονίδης: Ο τίτλος χώρισε ο Πολυχρονίδης δημιούργησε πρόβλημα στην οικογένειά μου

01 Οκτ. 2022 - 13:49 | Show Biz
Πέτρος Πολυχρονίδης: Ο τίτλος χώρισε ο Πολυχρονίδης δημιούργησε πρόβλημα στην οικογένειά μου

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μιλά για το «Asia Express», τη σχέση του με τα κορίτσια του «Τροχού της Τύχης» ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που τού δημιούργησε ένας τίτλος δημοσιεύματος.

«Φυσικά και δεν έκανα ραντεβού για την πρωινή ζώνη. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ξέρεις κάτι; Δεν είμαστε όλοι για όλα. Είμαι πάρα πολύ κακός για να κάνω πρωινό, οπότε δεν θα το δοκιμάσω ποτέ. Νιώθω ότι είμαι καλός στα τηλεπαιχνίδια; Προχωρώ. Νιώθω ότι μου αρέσουν τα μεγάλα ριάλιτι στο εξωτερικό; Το προχωρώ. Το αποτέλεσμα το δείχνει ο κόσμος» επεσήμανε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Επιπλέον ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον έχουν ενοχλήσει και στην υποτιθέμενη σχέση του με την Τζούλια Νόβα, τονίζοντας πως δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι.

«Γελώ και λέω όντως τώρα; Διαβάζω γιατί δεν μιλιέται σήμερα η Τζούλια Νόβα με τον Πολυχρονίδη. Οι λόγοι του χωρισμού τους. Πρώτον δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι. Αλλά είναι αυτοί οι μεγάλοι τίτλοι, που δημιούργησαν πρόβλημα στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Χώρισε ο Πολυχρονίδης και δείτε το νέο του κορίτσι. Η γιαγιά μου ήταν έντρομη, παιδί μου γιατί χώρισες την Κατερίνα; Όχι της λέω γιαγιά δεν είναι έτσι. Μην διαβάζεις τα πάντα» πρόσθεσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.