Φωτεινή Αθερίδου: Έχω 75% απώλεια ακοής

05 Οκτ. 2022 - 09:33 | Show Biz
Φωτεινή Αθερίδου: Έχω 75% απώλεια ακοής

Για τον γάμο της, τη μητρότητα που ήρθε ξαφνικά στη ζωή της αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ακοή της αποκάλυψε η Φωτεινή Αθερίδου.

«Όλα άλλαξαν με το μωρό στη ζωή μας, καμία σχέση με πριν. Έχουμε βοήθεια από τη μαμά. Στην αρχή φρικάρεις όταν έρχεται ένα παιδί. Ήταν πολύ ξαφνικό για μένα τουλάχιστον ένιωθα ότι είμαι και πολύ μικρή. Ήρθε ξαφνικά μία ευθύνη, τώρα καμία σχέση» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Αθερίδου με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα να προσθέτει:

«Είμαι υπερβολικός σαν μπαμπάς, πάρα πολύ, σε όριο που με νευριάζω και μένα που είμαι τόσο υπερβολικός. Προσπαθώ να μην κάνω αυτά που δεν ήθελα να μου κάνουν. Πιστεύω ότι έχουν αλλάξει οι καιροί, βλέπεις πιο πολλούς ενεργούς πατεράδες. Έχουν αλλάξει οι καιροί»

 
«Έχω 75% απώλεια ακοής»
«Πρέπει να της μιλάς τρεις τέσσερις φορές, Με την πρώτη δεν τα ακούει. Με τη δεύτερη, τρίτη… Δηλαδή ένα κοινό ζευγάρι μπορεί να αράξει ο ένας στον καναπέ κι ο άλλος στην κουζίνα και λέει ο άλλος θα κατέβεις να πάρεις το παιδί που έρχεται με το σχολικό; Θα κατέβαινε. Εγώ λέω θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Σιωπή. Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ε; Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ναι» είπε ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας με τη Φωτεινή Αθερίδου, απευθυνόμενη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου να προσθέτει:

«Με την τρίτη φορά. Τώρα εντάξει μιλάς δυνατά και κάνω χειλανάγνωση. Έχω 75 % απώλεια ακοής»