Επικαιρότητα:

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος: Η αμηχανία σε ερώτηση και η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους

03 Νοε 2022 - 13:58 | Show Biz
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος: Η αμηχανία σε ερώτηση και η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους

Έχουν χωρίσει και, μάλιστα, την έχουν δει στον Κεραμεικό παρέα με έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχει κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της ... αποκάλυψε η  Σταματίνα Τσιμτσιλή για την πανέμορφη μελαχρινή ηθοποιό.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, οποία παρευρέθηκε σε θεατρική πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης και -όπως ήταν φυσικό- οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τον επί χρόνια σύντροφο και συνάδελφό της Πάνο Βλάχο, με την ίδια να μην κρύβει την αμηχανία της γι’ αυτό.

 «Δεν έχει προκύψει να συνεργαστούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Πάνο Βλάχο» είπε αρχικά η Ιωάννα, ενώ, όταν ρωτήθηκε αν τον καμαρώνει στο «Εκτός Υπηρεσίας», απάντησε απλώς πως έχει δει το σίριαλ.

 Μετά την προβολή των δηλώσεών της στις κάμερες μέσω της εκπομπής «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως το ζευγάρι έχει χωρίσει.

 «Έχω ακούσει ότι γυρνώντας από το Λος Αντζελες, ενώ πήγαν μαζί και έκαναν κάποια βήματα, γύρισαν και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τσακώθηκαν ή έγινε κάτι.

Έχουν χωρίσει και, μάλιστα, την έχουν δει στον Κεραμεικό παρέα με έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχει κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της, αν ισχύει… Σίγουρα δεν είναι με τον Πάνο Βλάχο» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.